Etusivu 2

Palvelumalli

ASIAKAS­PALVELU RATKAISEE PELIN. Meillä 4Busineksella asiakaskokemus on tärkeintä. Asiakaspalvelu alkaa…

TUTUSTU

Valvomot

TURVALLINEN JA TOIMIVA VALVOMO 24/7 Varmatoimisuus, helppokäyttöisyys ja tietoturva. Valvomoissa…

TUTUSTU

Monitilatoimistot

HYVIN SUUNNITELTU TILA LISÄÄ TYÖ­VIIHTYVYYTTÄ. Monitilatoimistossa toimivuus ja viihtyisyys luovat…

TUTUSTU

Neuvottelutilat

Neuvottelutilaratkaisumme ovat tehty sinulle ja liikekumppaneillesi! Lupaamme tehokkuutta kohtaamisiin älykkään teknologian tuella, ilman turhaa säätöä. Helppokäyttöinen ja toimintavarma esitystekniikka sekä yhteensopiva tilanvarausjärjestelmä säästävät aikaa. Kun kaikki toimii, myös neuvotteluista tulee tehokkaampia ja käytät arvokkaita resurssejasi oikeisiin asioihin.

TUTUSTU

4business-logo

4Business on moderniin toimistoteknologiaan ja toimitilahankkeiden suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme älykkäät esitystekniikka- etäneuvottelu-, tilanvaraus- ja sensorointiratkaisut yrityksellesi ylivoimaisella palveluasenteella. Perustamme palvelumme todellisten tarpeiden ja työkulttuurin erityispiirteiden tunnistamiseen. Toteutamme ammattitaidolla niin suuret kuin pienemmätkin toimitilahankkeet ja muutostyöt, sekä tarjoamme huolenpitoa elinkaaripalveluiden muodossa.

polycom-studio-office-small-room

Etätyöpaketit 4home

Etätyöpisteen vaatimukset ovat kasvaneet etätyön suosion noustessa. Riittävän kokoinen ja laadukas näyttö sekä videoneuvottelulaitteet kuulokkeineen ovat toimivan pientoimiston peruspilarit.


Tutustu tästä

Case:

VR Group

VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4Business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4Busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen.


Tutustu työhön


Kaikki työt

4business VR Group

Asiakkaat