Light Cognitiven dynaamiset päivänvaloelementit seinään ja kattoon.

Suomalainen Light Cognitive on tyylikäs ja funktionaalinen lisä 4Busineksen tuotelistaukseen. Luonnon valoa ja sen vaikutuksia on tutkittu maailmanlaajuisesti todella paljon. Light Cognitive ottaa tämän tutkimuksen ja tuo sen hyödyt työpaikallesi. Pimenevät illat ja iltapäivät vaikuttavat meihin kaikkiin. Ilmiöllä on jopa oma nimi Seasonal Affective Disorder eli SAD.

Tiesitkö, että on olemassa oireyhtymä nimeltään Seasonal Affective Disorder eli SAD eli kotimaisittain kaamosmasennus. Se vaikuttaa heikentävästi muun muassa yleiseen jaksamiseen, mielialaan, ruokahaluun ja työtehoon. Paras lääke tähän vaivaan on päivänvalo.

Light Cognitiven päivänvaloelementeillä voidaan vakioida päivän kierto ja tuoda lisää valoa pimeinä aikoina tai ympärivuotisesti tiloihin joihin ei luonnonvalo pääse. Light Cognitivella paistaa aurinko joka päivä, vaikka kellarissa.

Aamunkoitto ja auringonlasku. Tilauksesta.

Seinään tai kattoon. Sen kokoisena kuin haluat.

Light Cognitiven päätuotteet, kattoasennettava Skylight ja seinään kiinnitettävä Horizon, kykenevät toistamaan taivaan luonnolliset värit aamunkoitosta auringonlaskuun ennennäkemättömän tarkasti ja kirkkaasti. Skylight voidaan joko upottaa katon välitilaan tai kiinnittää pinta-asennuksena. Horizon puolestaan kiinnitetään seinään kuin taulu. Valoelementtien moderni muotokieli ja helppo mobiilikäyttöliittymä tekevät tuotteen sopivaksi myös tiloihin joissa estetiikka helppokäyttöisyys ovat toiminnallisuuden kanssa yhtä suuressa roolissa.

Light Congnitiven tuotteiden käyttöliittymä on yksinkertainen ja se on sulautettavissa 4Busineksen toimittamaan kiinteistöautomaatiojärjestelmään.

Light Cognitiven päivänvaloelementeillä maksimoit koko toimitilan hyötykäytön ja tasa-arvoistat myös kauempana ikkunoista sijaitsevat työpisteet.