Kokonaisvaltainen toimitilaratkaisu Staplesilta.

Työn tekeminen kehittyy ja niin kehittyy myös Staples. Toimistotarvikkeilla maailmanlaajuisesti tutuksi tullut Staples toimittaa kynien lisäksi myös huonekalut, kiinteistöautomaation, esitystekniikan ja kaiken muun mitä voit kuvitella tarvitsevasi toimivassa työtilassa. Niin isossa, kuin pienessäkin. Mikä muu olisikaan parempi ratkaisu Staplesin kiinteistöautomaatiolle ja esitystekniikalle kuin 4Business.

Tiesitkö, että Arlington Researchin Staplesille tekemän tutkimuksen mukaan neljä viidestä vastaajasta kokee toimivan ja viihtyisän työtilan parantavan henkistä hyvinvointia ja sitä kautta nostavan työtehoa.

 

Staplesin tilaratkaisu koostuu neljästä yhdessä tai erikseen valittavissa olevasta kokonaisuudesta. WORKSPACE, MEETSPACE, BREAKSPACE, WASHSPACE eli työtila, yhteistyötila, taukotila, saniteettitila. Näissä neljässä tilassa valtaosa työntekijöistä kuluttaa 40 tuntia viikossa ja jokainen niistä saattaa yksin olla syy heikkoon työtehoon tai pahimmillaan jopa terveyteen. Staples toimittaa työpaikan neljä tärkeintä tilaa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi suunniteltuna.

Neljä yhdessä, tai erikseen.

”Kun tilasi toimii, kaikki toimii.”

Oikeanlaisessa työympäristössä työnteko on mukavampaa ja innostavampaa sekä johtaa tuloksiin. Se auttaa myös palautumaan työnteon lomassa ja antaa yrityksestäsi edustavan kuvan.

Staples kokoaa yhteen toimivan työtilan eri komponenttien toimittajat ja tuottaa sinulle yhdistelmäratkaisun, jonka jokaisesta osa-alueesta vastaa oman alansa huippuosaajat. Siksi myös 4Business on tätä kokonaisuutta.

 

4Busineksen toimittama tekniikka räätälöidään aina tilakohtaisesti ja Staplesin tuottamaa ratkaisua mukaillen.