4B_VantaanEnergia_seisomaneukkari_1920x1080

Neuvottelupaketti

4Small (4–6 hlöä)

4Small-neuvottelupaketti on kompakti ratkaisu pieniin 4–6 henkilön neuvottelutiloihin. Se on helppo tapa päivittää neuvotteluhuone älykkäästi – saat laadukkaat laitteet ja asennustyön samassa paketissa.

Samsungin 55” näyttö asennetaan kiinteään seinätelineeseen. Äänentoisto toteutetaan Genelecin korkealaatuisilla aktiivikaiuttimilla, jotka sijoitetaan näytön molemmin puolin seinäkannakkeisiin. Esitystekniikkaan on helppo liittyä pöytäkaivoon sijoitetuilla HDMI-, VGA- tai DisplayPort-liittimillä. Pöytäkaivo on upotettu pöytälevyyn ja pöytäkaivon kaikki kaapelit ovat takaisin kelautuvia. Kaapelien pituus on vähintään 1,5 m.

Neuvottelutilan AV-laitteiden ohjaus tapahtuu automaattisesti kiinnitetyn kaapelin mukaan. Esimerkiksi tietokoneeseen liitetty HDMI-kaapeli käynnistää näytön ja skaalain varmistaa, että kuva sijoittuu oikein näyttöruudulle. Skaalain tekee input-valinnan automaattisesti.

Videoneuvottelua varten näyttölaitteen päälle asennetaan Microsoftin web-kamera. Kameraan liitytään pöytäkaivossa olevalla USB-kaapelilla.

Ota yhteyttä

Lari Pakkanen

Myyntipäällikkö
+358 50 374 2860
lari.pakkanen@4business.fi

Huolto ja ylläpito = huoleton asiakaskokemus