Äänentoistoratkaisut

Musiikki on tärkeä osa elämäämme. Se vaikuttaa tunteisiimme, vireystilaamme ja mielialaamme. Hiljainen tila ilman mitään ääntä on painostava ja liian hälyisä tila haittaa keskittymistä. Akustisen ääniympäristön, sekä äänentoistojärjestelmien huolellinen suunnittelu on tärkeä osa jokaisen hankkeen valmisteluprosessia. Suunnittelemme ja toteutamme toiveidenne mukaisen äänimaailman tilaan kuin tilaan – oli sitten kyse avokonttorin työhyvinvoinnin parantamisesta tai sopivan tunnelman luomisesta yrityksen sisääntuloaulaan. Toteutamme myös korkeatasoiset ravintoloiden ja myymälätilojen äänentoistoratkaisut mutkattomasti.

Taustamusiikki

Tasainen peitto ja äänenvoimakkuus, joka tuntuu hyvältä istuma- tai oleskelupaikasta riippumatta, on tärkeää esimerkiksi ravintoloissa ja yleisissä tiloissa. Ystäväporukan täytyy voida sekä keskustella, että nauttia laadukkaasti toistetusta musiikista samaan aikaan. Tämän täytyy toteutua mahdollisimman automaattisesti, jotta kenenkään työaikaa ei kuluteta järjestelmän käyttämiseen ja laitteisiin ei tarvitse erityisesti perehtyä. Suunnittelemme taustamusiikkijärjestelmän peittoaluesimulointeihin pohjautuen ennen asennusta, jotta voimme varmistua äänentoiston laadusta.

4Business Genelec Farang
4B-REF_Castren-Snellman_05

Esitysäänentoisto

Toimiva ääniympäristö ja vaikuttava äänentoisto ovat tärkeä osa onnistunutta esitystä. Monet tekijät, kuten lähdemateriaali ja -laitteet, mikrofonit, signaalitieratkaisut, kaiuttimet, akustinen ympäristö, sekä yleisösijoittelu vaikuttavat kokemukseen, jonka tuotat arvokkaalle yleisöllesi. Me ihmiset olemme erittäin herkkiä puheäänen luonnollisuudelle ja luonnollisuuden varmistaminen onkin erittäin tärkeä osa esitysteknisten järjestelmien suunnittelutyötä. Kysy meiltä, mikä olisi tarpeeseesi paras ja toimivin ratkaisu.

Peittoääni

Toimistomelu on häiritsevää, aiheuttaa stressiä, keskittymisvaikeuksia ja työtehon laskua. Keskeisin ongelma toimistojen ääniympäristössä on muilta työpisteiltä kantautuva puhe, joka voi alentaa työtehoa merkittävästi. 4business WSP peittoäänisignaali suunnitellaan uusimpien tutkimusten mukaisesti mahdollisimman miellyttäväksi ja tasaiseksi, ilmanvaihdon ääntä jäljitteleväksi taustaääneksi, jolla on toimistotilaan suositellut puheenpeitto-ominaisuudet. Laadukkaalla kaiutinkohtaisesti akustiseen ympäristöön kalibroidulla peittoäänijärjestelmällä, hyvällä akustoinnilla ja riittävän korkeilla työpistesermeillä varmistat työtehokkuuden ja -hyvinvoinnin avotyöskentelytiloissa.

Ilmatar JPG Fullsize-31
4Business Genelec Farang

Virtuaaliluonto

Se kokemus kun pääsee metsään, veden äärelle tai avotulen loimuun, vähentää merkittävästi stressiä. Uusimpien tutkimusten mukaisesti myös virtuaaliluonto on hämmästyttävän tehokas stressintappaja; kuvittele tilanne, jossa kahden tunnin tuottavan työn tai keskittymistä vaativan palaverin jälkeen pääset nauttimaan kuuman juoman metsän keskelle, omassa taukotilassasi. Äänimaiseman lisäksi Neurosonicin divaanilla ja tilanteeseen sopivalla valo- tai videomaisemalla tehostat palautumista työn haasteista. Virtuaaliluonto on monikanavainen ja elävä ääniympäristö, joka on rakennettu luonnon tapahtumia jäljittelevillä algoritmeilla ilman soittolistamaista toistuvuutta. Virtuaaliluonto voidaan toteuttaa myös aulatiloissa ja hiljaisissa tiloissa luomaan tunnelmaa ja viestimään brändiänne.

Suunnittelu ja konsultointi

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Valtava kokemuksemme erilaisista äänentoiston ratkaisuista monipuolisissa ympäristöissä helpottaa meitä löytämään juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Olipa sitten kyseessä huvila, myymälä, ravintola, edustustilat, jahti, areena, yrityksen toimitilat, studio tai kotiteatteri – meillä on kokemusta, jota voimme käyttää hyödyksi juuri sinua varten

4Business Genelec Farang

Ota yhteyttä

Janne Lankinen

Operatiivinen Johtaja, Suunnittelu
+358 40 060 2775
janne.lankinen@4business.fi