Etäneuvottelu­paketit

Etätyön tekeminen lisääntyy koko ajan. Sen tuottavuus lisääntyy kun työtapoihin ja menetelmiin kiinnitetään enemmän huomiota. 4business tarjoaa ammattilaatua kotitoimistoihin ja muualle etätyöpisteisiin. Kasvokkain keskustelua ei korvaa pätkivä kuva ja epäselvä ääni, mutta hyvillä laitteilla keskustelu tuntuu nopeasti luonnolliselta ja mukavalta. Kun etätyö vaatii laadukasta keskustelua, suosittelemme panostamaan laadukkaisiin etäneuvotteluratkaisuihin. Ne maksavat itsensä nopeasti takaisin. Tarjoamamme ratkaisut toimivat hyvin yleisimpien videoneuvotteluohjelmien kanssa.

Muutama vinkki hyvään videotapaamiseen. Valaistus on kuvan laadun kannalta tärkeää vaikka kamera olisikin laadukas. Kuvattavan henkilön takaa tuleva valo on myrkkyä kuvanlaadulle ja taas edestä kasvoihin kohdistuva valo parantaa laatua ratkaisevasti. Koita saada kamera riittävän kauas, jotta et olisi koko ajan lähikuvassa. Vältä häiriöääniä ja kun mukana on useita osallistujia, sulje mikrofoni kun et ole äänessä.

4home Handy

4home Handy on laadukas pienikokoinen etäratkaisu, joko koostuu teräväpiirtokamerasta, konferenssikaiuttimesta ja hubista, johon kaikki liitetään. Helppokäyttöinen paketti on helppo siirrellä ja ottaa käyttöön.

349 €

PLT Calisto P7200, Poly EagleEye Mini ja Targus ACH225EU HUB

4home High Quality

4home High Quality tarjoaa etätyöhön huippulaatua. Kun tarkoituksena ei ole vain istua paikoillaan, vaan esitellä esim fläppitaulua ja ottaa koko tila haltuun on Polyn Studio oikea ratkaisu. Kompromissitön ratkaisu, kun halutaan että etätyö ei ole pelkkää selviytymistä, vaan jatkuva tapa toimia. Plantronicsin langattomat kuulokkeet poistavat taustamelua ja toimivat hyvin mukana koko päivän.

999 € tai 30 €/kk*

Poly Studio ja Plantronics Voyager Focus headset lataustelakalla

4home Performance

4home Performance -ratkaisumme on viimeisintä tekniikkaa pieneen etätoimistoon ja samalla hyvin mobiili. Pienikokoiset laitteet on helppo ottaa mukaan kotoa vaikka mökille. Jabran kamera kuvaa poikkeuksellisen laajasti ja tarkasti. Yhdessä Speak 510 konferenssikaiuttimen kanssa kuvan ja äänen laatu on tarkkaa ja selkeää. Yhdistäminen on helppoa: tietokone liitetään mukana tulevaan hubiin yhdessä kameran ja kaiuttimen kanssa. Jabran Evolve 75e kuulokkeet tarjoavat paljon puhelimessa puhuvalle mukavuutta ja vaivattomuutta koko työpäiväksi. Vastameluominaisuudet mikrofonissa ja äänentoistossa sekä muut toiminnallisuudet ovat suunniteltu ammattimaiseen käyttöön.

1 199 € tai 36 €/kk*

Jabra Evolve 75e, Jabra Panacast, Jabra Speak MS 510 ja Panacast HUB

Näytöt etäneuvottelupaketteihin

4home-visual
4home Visual
 • LG 29” 29WL500
 • WIDE 21:9
 • HDR10 ja IPS
219 €
ezgif-2-ba6d9afd8322
4home Multitasking
 • Samsung 34” LC34H890WJUXXE
 • WIDE 21:9, Curved ja USB-C
 • Upea vaihtoehto kahdelle näytölle
529 € tai 16 €/kk*
cad-cam-mode-pd3200u-03
4home Creative
 • Benq 32” PD3200U
 • 4K,CAD/CAM mode, Caiman/Pantone -approved
 • Vaativaan käyttöön
649 € tai 19,80 €/kk*
ezgif-2-230f7d90d4a1
4home Multitasking Ultimate
 • Samsung 43” C43J890DKUXEN
 • UltraWide 32:10, Curved ja USB-C
 • Poikkeuksellisen leveä kuva
645 € tai 19,70 €/kk*

4business Webinars

Erityisesti videokoulutuksia tekevälle ammattilaiselle laadukas ja helppokäyttöinen videoneuvottelukokonaisuus. Esityksesi ja vieraan näet Samsungin 55 tuumaiselta ammattinäytöltä, joka on siirrettävällä ja korkeussäädettävällä lattiatelineellä. Kuva ja ääni siirtyvät välillänne Polycom Studio videoneuvottelujärjestelmällä, jossa laadukas kamera, älykkäät mikrofonit ja selkeä äänentoisto. Kokoonpano käynnistyy, kun kytket tietokoneen HDMI-liitäntään ja sammuu, kun irrotat tietokoneen. Asennettuna ja käyttöopastettuna pääkaupunkiseudulla. Kysy myös toimitusta muualle Suomeen.

2 699 € tai 79 €/kk*

Samsung QB55R, Polycom Studio, FS01G lattiateline, kuljetus, asennus ja opastus

4business-webinars

Kaikki hinnat alv 0%
*36 kk. Vaatii hyväksytyn leasing -päätöksen. Leasing-kumppani Grenke.

Tilaa tai kysy lisätietoa

Ota yhteyttä

Tero Soini

Myyntipäällikkö
+358 40 621 5745
tero.soini@4business.fi