Kokoustilat

Helppokäyttöinen ja toimintavarma esitystekniikka sekä yhteensopiva tilanvarausjärjestelmä säästävät aikaa. Kun kaikki toimii, myös neuvotteluista tulee tehokkaampia ja arvokkaita resursseja käytetään oikeisiin asioihin. Me tarjoamme sinulle tehokkuutta, toimivuutta ja mutkatonta palvelua. Sinulla on näkemys siitä, mitä teette ja mikä on ydinliiketoimintaanne. Meillä on näkemys siitä, mitkä teknologiaratkaisut tukevat työtänne parhaiten ja tehostat toimintaanne. Esitysteknisten ratkaisujen lisäksi kokonaisuuteen voidaan liittää valaistukseen, turvallisuuteen, mukavuuteen sekä esimerkiksi energiatehokkuuteen liittyviä elementtejä. Kaikki neuvottelutilan laitteet ohjelmoidaan toimimaan saumattomasti yhteen.

4Meeting Wireless

Langaton kokoustilaratkaisumme on omiaan pieneen kokoustilaan, luovaan tilaan, showroomiin tai aulatilaan. Kytke kannettava tietokone langattomaan lähettimeen ja esitys voi alkaa. Laitteet myös sammuvat automaattisesti. Näytön koko on valittavissa 32” ylöspäin.

4Business_VR-IsoPaja_2019-00008
Ilmatar JPG Fullsize-23

4Meeting Standard

Helppokäyttöinen ja laadukas videoneuvotteluratkaisumme pienemmästä muutaman hengen kokoustilasta aina kahdeksan hengen neuvottelutilaan saakka. Pieni pöytäkaivo sisältää kelautuvat liitäntäkaapelit tarvittavine adaptereineen, joihin tietokoneen liittämällä tilan laiteet käynnistyvät automaattisesti ja videoneuvottelu voi alkaa. Kamera ja mikrofonit voidaan asettaa kohdistumaan puhujaan, jolloin kuva ja ääni ovat aina kristallinkirkkaita, puhujan sijainnista riippumatta. Näytön koko on valittavissa 55” ylöspäin.

4Meeting Professional

Ammattitason kokoustilamme on tekee tapaamisista helppoa ja mukavaa. Laadukkaat pöytäkaivokomponentit, viimeistelty toiminnallisuus ja tilakohtaisesti säädettävät kääntöpääkamera sekä Dante-kattomikrofoni mahdollistavat toimivan kokoustilan ilman kompromisseja. Kotimaiset Genelec aktiivikaiuttimet tarjoavat loistavan puheenymmärrettävyyden etäpalavereihin. Videoneuvotteluja voidaan ohjata suoraan omalta kannettavalta tietokoneelta tai tilan Teams Rooms -laitteelta. Näytön koko on valittavissa 55” ylöspäin.

4Business_VR-IsoPaja_2019-00056
4Business_VR-IsoPaja_2019-00032

4Teamwork

Kosketusnäyttö siirrettävällä lattiatelineellä nostavat luovan tilan tai kokoustilan toiminnallisuuden uudelle tasolle. Tee muistiinpanot suoraan esitykseesi ja jaa materiaali eteenpäin muistiinpanojen ja luonnospiirrosten kera. Saat esityksesi muistiinpanoineen ja merkintöineen näkymään myös tilan suurelta näytöltä tai videoneuvottelun kautta kaikille osallistujille.

4Studio

Striimauspakettimme avulla saat haluamasi ilmeen videotallennuksiin ja live-lähetyksiin. Paketti sisältää green screenin, kameran, mikrofonin ja valaistuksen, sekä käyttöönottokoulutuksen. Lisää tietoa striimauksesta, webinaareista ja verkkotapahtumista.

Striimaus, webinaarit ja verkkotapahtumat
4B-REF_Castren-Snellman_05

4Auditorium

Suurempiin tiloihin suunnittelemme ja rakennamme kokoustekniikan yleensä kahdella kameralla, akustisen ympäristön vaatimusten mukaisella äänentoistolla, sekä tilan koon mukaisesti suunnitelluilla mikrofoniratkaisuilla. Näyttöpinta toteutetaan joko LED-seinällä, videoseinällä tai projektoreilla. Ratkaisemme tilan akustiset haasteet ja toteutamme vaikeimmatkin toiveet tinkimättömästi.

Suunnittelu ja konsultointi

Halutessasi huolellisesti tarpeidesi mukaisesti laaditun AV-suunnitelman tulevaan hankkeeseesi, tai kun haluat yrityksellesi räätälöidyn kilpailutusmateriaalin, asiantuntijamme ovat käytettävissänne. Ota laaja osaamisemme ja kokemuksemme käyttöösi hankesuunnittelun onnistumisen varmistaaksesi. Teemme kokonaisvaltaista AV-, esitystekniikka- ja äänentoistosuunnittelua toimitiloihin, ravintoloihin, myymälöihin ja koteihin.

4Business Genelec Farang
Brainlit_Jokerit_Fullsize-11

Huolenpitopalvelut

Vasteaikapalvelumme tarjoaa nopean avun ongelmatilanteessa, parhaimmillaan jopa ennen kuin itse tiedät ongelmasta. Huolenpitopalvelumme sisältää halutessanne myös ennakoivia palveluita, kuten kausihuollot, laitteistojen toimintatarkastukset ja ylläpitokoulutukset. Palveluun sisältyvää laitekantaa ylläpidetään sarjanumerotasolla web-portaalissamme, josta voit tehdä huoltokutsut, tarkastella huoltohistoriaa, sekä lukea huoltoraportit.

Ota yhteyttä

Janne Lankinen

Operatiivinen Johtaja, Suunnittelu
+358 40 060 2775
janne.lankinen@4business.fi