HYVIN SUUNNITELTU TILA
LISÄÄ TYÖ­VIIHTYVYYTTÄ.

Monitilatoimistossa toimivuus ja viihtyisyys luovat tehokkuutta. Haluamme, että toimistoon on kiva tulla, mutta nykyaikana myös etätyön pitää sujua mutkattomasti. Tämä korostaa yhteyksien ja työkalujen toimivuutta. Päivittäistä käyttöä tukevat, helppokäyttöiset esitystekniikka-, tilanhallinta- ja etäneuvotteluratkaisut ovat monitilatoimistoissa tärkeässä roolissa.

Usein monitilatoimistoon siirrytään perinteisestä toimistosta, jolloin kyse on myös isommasta sisäisen kulttuurin muutoksesta. Uudessa monitilatoimistossa on tärkeää saada työntekijöissä aikaan tunne, että heidän tarpeensa on otettu huomioon ja osoittaa uuden työskentelymallin edut. Hyvällä suunnittelulla parannetaan henkilöstön työviihtyvyyttä ja lisätään tilankäytön tehokkuutta heti alusta alkaen.

Myymme sitä mitä ostaisimme itsekin. Haluamme olla mukana suunnittelemassa työympäristöjä, joissa kaikki toimii saumattomasti yhteen ja toimitilat ovat myös ergonomisesti sekä ekologisesti harkittuja kokonaisuuksia. Osallistamme projekteihin myös loppukäyttäjiä, jotta saamme kerättyä suunnittelun ja toteutuksen kannalta olennaista tietoa esimerkiksi näyttöjen ja muiden laitteiden sijoittelusta. Suunnittelun tueksi tarjoamme sensorointiin ja data-analyysiin perustuvaa tilankäyttökartoitusta, jonka avulla tulevaa tilantarvetta voidaan pilotoida ennalta.

Monitilatoimistoissa erityisen merkittävässä roolissa ovat tilanvaraus- ja mittausjärjestelmät, joiden avulla asiakas pystyy mittaaman tilojen käyttöä ja tekemään mahdollisesti tarpeellisia muutoksia. Jos tietyt neuvottelutilat ovat aina täynnä ja toiset tyhjillään, voidaan tilasta kerätyn datan avulla selvittää, johtuuko se sijainnista, valaistuksesta, lämpötilasta vai onko tila yksinkertaisesti vain väärän kokoinen tarpeeseen nähden. Suurissa kiinteistöissä ja toimistohotelleissa sisäpaikannusjärjestelmä auttaa löytämään kollegan ja järjestelmään saumattomasti integroitu mobiilipohjainen wayfinding-palvelu auttaa löytämään helposti oikeaan paikkaan sokkeloisemmassakin työympäristössä.

Yhtenä tärkeänä osana on henkilöstön viihtyvyys ja työhyvinvointi. Harva viihtyy kolkossa toimistossa, jossa puheensorina kaikuu kaikkialle. Monitilatoimistossa akustoinnilla, peittoäänijärjestelmällä ja äänilähteiden sijoittelulla saadaan paljon aikaan. Monitilatoimiston lounge-tilaan voidaan suunnitella videoseinä, joka toimii rauhoittavana elementtinä, vaikka luontoaiheisella kuva- ja äänimaailmalla, mutta muuntautuu nopeasti viikkopalaverien apuvälineeksi. Erikokoisia näyttöjä voidaan myös sijoittaa tiloihin niin, että eri osastoille voidaan lähettää kohdennettua informaatiota.

monitilatoimisto

Tulevaisuuden työtila

Monitila­toimisto on tulevaisuuden työtila

Aula- ja asiakastiloissa voidaan toteuttaa näyttävää ja sisältörikasta brändiviestintää sekä kohdennettua markkinointia saumattomasti tilaan sovitettujen näyttävien led-seinien, videoseinien ja smart signage näyttöjen avulla. Älykäs sisällönhallintaratkaisu ylläpitopalveluineen mahdollistaa markkinointisisältöjen ja taustamusiikin aikatauluttamisen vaivattomasti.

 

Asiantuntija alusta loppuun

Toimimme asiantuntijasi monitilatoimistojen esitystekniikan ja tilanhallintajärjestelmän suunnittelussa, laitteissa, asennuksessa, ohjelmoinnissa ja huollossa. Mahdollisiin ongelmiin reagoimme nopeasti ja tekninen tukemme on tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä

Lari Pakkanen

Myyntipäällikkö
+358 50 374 2860
lari.pakkanen@4business.fi