YRITYSTEN PITÄÄ SEURATA KOKOUSTENSA TEHOKKUUTTA.

Seuraatko sinä? Olemme ehdottomasti sitä mieltä, että sinun pitäisi. Helppokäyttöinen ja toimintavarma esitystekniikka ja kiinteistöautomaatio säästävät aikaa. Kun kaikki toimii, myös neuvotteluista tulee tehokkaampia ja resursseja käytetään oikeisiin asioihin. Me tarjoamme sinulle tehokkuutta, toimivuutta ja mutkatonta palvelua.

Sinulla on näkemys siitä, mitä haluat. Meillä on näkemys siitä, mikä vastaa siihen parhaiten. Esitysteknisten ratkaisujen lisäksi kokonaisuuteen voidaan liittää valaistukseen, turvallisuuteen, mukavuuteen sekä esimerkiksi energiatehokkuuteen liittyviä elementtejä. Kaikki neuvottelutilan laitteet ohjelmoidaan toimimaan yhteen.

ezgif.com-optimize (3)

Tehokkuus maksimiin

Räätälöity neuvottelu­tila vastaa tarpeisiisi

Ratkaisu räätälöidään tarpeisiisi ja tilaan sopivaksi. Esimerkiksi neuvottelutilaan voidaan perinteisemmän tekniikan lisäksi suunnitella interaktiivinen seinä tai kosketusnäyttö. Huoneeseen voidaan asentaa myös tilanvarausjärjestelmä, jonka avulla huollon ja ylläpidon pystyy kutsumaan kätevästi suoraan näytöltä. Toki huoltoon saa yhteyden myös sähköpostitse, puhelimitse tai QR-koodilla.

Projektitiloissa seinälle voidaan projisoida kuvaa. Kun kattoon asennetaan moottorisoidut peilipäät, voidaan nappia painamalla vaihtaa kuva toiselle seinälle tai vaikka pöydän pinnalle. Seinä voidaan maalata valkokangastussimaalilla, jolloin siihen voi kirjoittaa ja piirtää.

Koko projekti hallussa

Olemme asiantuntijasi esitysteknisen ympäristön ja kiinteistöautomaation suunnittelussa, laitehankinnoissa, asennuksessa, ohjelmoinnissa ja huollossa. Käytämme vain laadukkaita laitteita ja tekninen tukemme palvelee sinua ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Ja mikä hienointa, järjestelmä on myös valmiina kasvamaan tulevaisuudessa tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Tuomas Immonen

Myynti- ja Teknologiajohtaja
+358 400 615 399
tuomas.immonen@4business.fi