ELÄMYKSET LISÄÄVÄT BRÄNDIARVOA.

Elämykset vahvistavat brändikokemusta ja tuovat tärkeää lisäarvoa. Ne ovat myös erottautumiskeino kilpailussa. Showroomin ja visitor centerin on saatava aikaan WAU-efekti.

Räätälöidyt showroomit ja visitor centerit ovat mieleenpainuva tapa esitellä tuotteita ja palveluita. Kuva, ääni ja valot ovat merkittävässä roolissa asiakaskokemuksen luomisessa. Ajattelepa vaikka rock-konserttia, ilman AV- ja valotekniikkaa elämys jää laimeaksi. Kyse onkin tunteiden herättämisestä ja tarinoiden luomisesta tavalla, joka rokkaa. Näyttävyyden ohella järjestelmien toimintavarmuus, helppokäyttöisyys ja tietoturvallisuus ovat tärkeässä osassa – unohtamatta nopeaa reagointia huoltotilanteissa.

showrooms-2

Brändi saa loistaa

Kaikki on mahdollista

Olemme olleet mukana luomassa erilaisia showroomeja sekä elämyksellisiä visitor centereitä, joissa on käytetty monipuolisia esitystekniikan ratkaisuja. Teemme mahdolliseksi muun muassa helppokäyttöiset AV-toteutukset, interaktiiviset sisällönhallinnat, erilaiset valaistustilanteet ja epäsuoralle pinnalle projisoinnit, jotka herättävät pinnan eloon. Koko visitor center voidaan täysautomatisoida siten, että se herää henkiin ja sammuu tiettynä aikana.

Esimerkiksi auditoriosta kuvaa ja ääntä voidaan jakaa kaikkiin muihin tiloihin yhdellä napin painalluksella. Myös mikrofonien ja kuulutusjärjestelmien toimivuus ovat tärkeä osa esitysteknistä kokonaisuutta. Interaktiivisiin videoseiniin voidaan muodostaa yksi iso kuva useammalla projektorilla. Sisältö on käyttäjän hallittavissa ja hän pystyy liikkeellään vaikuttamaan siihen, mitä seinällä tapahtuu. Kattovaloilla taas voidaan luoda erilaisia tunnelmia, säätiloja tai vuorokauden aikoja. Videonurkkauksiin on mahdollista asentaa kaiuttimet, jotka on integroitu keskitettyyn av-järjestelmään. Kaiuttimia voidaan sijoittaa eri puolille tilaa siten, että niissä soi aina oma musiikkinsa, joka sulautuu yhdeksi kokonaisuudeksi.

Uudenlaisia asiakaskokemuksia

Olemme asiantuntijakumppanisi elämyksellisten tilojen esitystekniikan ja kiinteistöautomaation suunnittelussa, laitevalinnoissa, asennuksessa, käyttöönotossa sekä huollossa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka vievät asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Tuomas Immonen

Myynti- ja Teknologiajohtaja
+358 400 615 399
tuomas.immonen@4business.fi