ELÄMYKSET LISÄÄVÄT BRÄNDIARVOA.

Ota sitä etumatkaa! Räätälöidyt showroomit ja visitor centerit, sekä näyttävät myymälätilat ovat oiva tilaisuus erottautua ja esitellä tuotteita sekä palveluita. Hyvin suunniteltu showroom tai visitor center on kävijälle elämys, joka jää mieleen ja vahvistaa brändikokemusta. Kuva, ääni ja valo ovat olleet jo vuosikymmeniä keskeisessä osassa, kun kerrotaan tarinaa ja halutaan herättää tunteita.

Olemme olleet mukana luomassa edistyksellisiä showroomeja sekä elämyksellisiä visitor centereitä, joissa on käytetty monipuolisia esitystekniikan ratkaisuja. Teemme mahdolliseksi muun muassa helppokäyttöiset AV-toteutukset, interaktiiviset sisällönhallinnat, erilaiset valaistustilanteet ja epäsuoralle pinnalle projisoinnit, jotka herättävät pinnan eloon. Koko visitor center voidaan täysautomatisoida siten, että vierailijaperehdytys pärähtää käyntiin sisään astuttaessa ja ohjaa lopuksi oikeaan suuntaan hyvät päivän jatkot toivottaen.

showrooms-2

Brändi saa loistaa

Kaikki on mahdollista

Yhdistele vapaasti kokonaisuuksia tarpeidesi mukaan. Jaa kuvaa ja ääntä reaaliajassa auditoriosta valittuihin tiloihin yhdellä napin painalluksella. Luo käyttäjän hallittavissa olevaa sisältöä muodostamalla yksi iso kuva interaktiiviselle videoseinälle käyttäen useampaa projektoria ja anna hänen vaikuttaa liikkeellään dynaamiseen sisältöön. Aseta haluamasi tunnelma valokatolla luomalla säätiloja tai vuorokauden aikoja. Rakenna videonurkkauksia keskitettyyn AV-järjestelmään kytketyillä kaiuttimilla tai sijoita kaiuttimia eri puolille tilaa siten, että niissä soi aina oma musiikkinsa, joka sulautuu yhdeksi kokonaisuudeksi.

Uudenlaisia asiakaskokemuksia

Näyttävyyden ja toiminnallisuuksien ohella järjestelmien toimintavarmuus, helppokäyttöisyys ja tietoturva ovat tärkeässä roolissa. Olemme asiantuntijakumppanisi elämyksellisten tilojen esitystekniikan ja ohjausautomaation suunnittelussa, laitevalinnoissa, asennuksessa, käyttöönotossa sekä huollossa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka vievät asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Ota yhteyttä

Tero Soini

Myyntipäällikkö
+358 40 621 5745
tero.soini@4business.fi