Toimitilat

Monitilatoimistossa toimivuus ja viihtyisyys luovat tehokkuutta. Haluamme, että toimistoon on kiva tulla, mutta nykyaikana myös etätyön pitää sujua mutkattomasti. Tämä korostaa yhteyksien ja työkalujen toimivuutta. Päivittäistä käyttöä tukevat, helppokäyttöiset esitystekniikka-, tilanhallinta- ja etäneuvotteluratkaisut ovat monitilatoimistoissa tärkeässä roolissa.

Usein monitilatoimistoon siirrytään perinteisestä toimistosta, jolloin kyse on myös isommasta sisäisen kulttuurin muutoksesta. Uudessa monitilatoimistossa on tärkeää saada työntekijöissä aikaan tunne, että heidän tarpeensa on otettu huomioon ja osoittaa uuden työskentelymallin edut. Hyvällä suunnittelulla parannetaan henkilöstön työviihtyvyyttä ja lisätään tilankäytön tehokkuutta heti alusta alkaen.

Myymme sitä mitä ostaisimme itsekin. Haluamme olla mukana suunnittelemassa työympäristöjä, joissa kaikki toimii saumattomasti yhteen ja toimitilat ovat myös ergonomisesti sekä ekologisesti harkittuja kokonaisuuksia. Osallistamme projekteihin myös loppukäyttäjiä, jotta saamme kerättyä suunnittelun ja toteutuksen kannalta olennaista tietoa esimerkiksi näyttöjen ja muiden laitteiden sijoittelusta. Suunnittelun tueksi tarjoamme sensorointiin ja data-analyysiin perustuvaa tilankäyttökartoitusta, jonka avulla tulevaa tilantarvetta voidaan pilotoida ennalta.

Smart Office ja tilanvaraus

Smart Office -palvelut ovat nousseet yhdeksi toimitilojen kuumimmaksi puheenaiheeksi viime vuosina. Koronapandemian aiheuttamien haasteiden johdosta tarjoamme työpiste- ja tilasensoreihin pohjautuvia järjestelmiä työpistevarauksiin turvavälien noudattamisen helpottamiseksi ja siivouksen tehostamiseksi. Tilanhallintajärjestelmät vaativat kohdekohtaisia integraatioita ja räätälöintiä. Tarjolla on tilavaraukset, tarjoilutilaukset, tilankäytön analyysit, vierailijahallinta, työpistevaraukset, IoT-sensoroinnit ja paljon muuta.

SmartOffice_Nukkekoti
Näyttökuva 2021-1-22 kello 13.10.56

Wayfinding ja paikannus

Kuvittele saapuvasi tapaamiseen suureen rakennukseen. Olet sitten tapaamassa lääkäriä, myyjää tai pankin edustajaa, kokemuksesi tapaamisesta alkaa jo ennen pääovea. Miten löydät parkkipaikan? Mikä on oikea ulko-ovi ja mihin mennä kun astut sisälle? Voit luoda positiivisesti yllättävän kokemuksen vieraallesi jo ennen kun hän saapuu tapaamiseen antamalla vieraasi puhelimen ohjata perille asti. Tarjoamme tarpeesi mukaisen tavan löytää perille.

Wellness

Työpaikan tekniset apukeinot parantaa työssä viihtymistä ja hyvinvointia ovat tämän vuosikymmenen megatrendi. Kannustavan ja mielenkiintoisen kulttuurin tukena on nyt miellyttävä työympäristö. Hyvinvointia tukeva valaistus, ilmaa puhdistavat kasvit, tarkkaan harkittu akustiikka ja äänimaailma sekä erilaisia erityisiä tiloja. Tiimityölle omat tilat, kokouksille omat, arjesta irrottava taukotila ja luovat sekä hiljaiset tilat. Näihin kaikkiin suunnittelemme ja rakennamme olosuhteet, joissa viihdytään ja tehdään parasta tulosta. Viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen.

Wellness_Ilmatar JPG Fullsize-3
4Business_VR-IsoPaja_2019-00032

Tulostus

Tulostamisen uusi aikakausi on alkanut. Ekologisuus tulostuksessa ja kopioinnissa on nyt avainsana. Jatkuva värien vaihtaminen on nyt historiaa. Tarjoamme yhdessä Epsonin kanssa edullista tulostamista, nopeudesta ja laadusta tinkimättä. Valikoimassamme vaihtoehtoja pienistä monitoimikoneista suurkuvatulostukseen.

Valaistusratkaisut

Valon merkitys ihmisen hyvinvoinnille on tärkeää. On todettu, että jo värisävyn muutos vaikuttaa hieman ihmisen virkeyteen, mutta se ei vielä riitä auringonkaltaiseen vaikutukseen, joka vaikuttaa suoraan suorituskykyyn.

BrainLit:in valaistus tarjoaa huippuunsa kehitetyn valodynamiikan ja spektrin, jonka vaikutus on tieteellisesti todennettu. Eturivin yritykset ja urheilujoukkueet sekä Vierumäki ovat ottaneet BrainLit:n valaistuksen jo käyttöönsä.

valaistusratkaisut
videoseinät, aulat, showroomit, vierailijakeskukset

Videoseinät, aulat, showroomit ja vierailijakeskukset

Wow, hyvä ensivaikutelma, mieleenpainuva ja edukseen erottuva kokemus, huolellinen ja laadukas kokonaisuus. Suunnittelemme ja toteutamme kuulo- ja näköaisteihin vaikuttavia elämyksiä moneen tilaan ja useaan mittakaavaan. Yrityksen aulatilat, ravintolat, kaupat, kodit ja edustustilat ovat olleet kohteitamme viimeisen vuoden aikana. Kysy rohkeasti ratkaisuamme. Oli toiveesi sitten pieni päivitys tai kuinka villi hyvänsä.

Valvomot

Kokemuksemme valvomoista niin vaativan tietoturvan kohteissa kuin usean clientin ratkaisuissa auttaa meitä rakentamaan luotettavan ja tarkoituksenmukaisen valvomoympäristön lähes kaikkiin tarpeisiin. Päivittämällä valvomotekniikan pääset valitsemaan turvatason lisäksi sen, onko tekniikka käytössä käyttöoikeuksien takana vai aina tietyllä käyttöpaikalla. Valvomot ovat siirtyneet turvallisten VPN-yhteyksien myötä etäaikaan.

valvomot

Ota yhteyttä

Janne Lankinen

Operatiivinen Johtaja, Suunnittelu
+358 40 060 2775
janne.lankinen@4business.fi