TURVALLISUUS ON
24/7 HOMMAA.

Valvomoturvallisuudessa ei voida joustaa tuumaakaan. AV- ja kiinteistöautomaatioratkaisujen tulee olla turvallisuudeltaan 4Business-luokkaa eli parasta mahdollista. Tietoturvallisuus, varmatoimisuus, helppokäyttöisyys ja skaalautuvuus ovat avainsanoja valvomoympäristössä. Myös ripeät vasteajat huollossa ja tukipalveluissa ovat äärimmäisen tärkeitä.

Kun tehdään työtä tiimissä, pitää tiedonjaon olla suoraviivaista. Esimerkiksi tuotannon valvonta edellyttää, että asiakkaalla on hyvä visuaalinen yhteys prosessiin. Myös erilaisten tilanteiden jakamisen koko valvomotiimille tulee olla helppoa. Tätä varten käytämme monipuolisia ohjausjärjestelmiä, joissa kaikki AV-laitteet ja prosessin tietolähteet on kytketty yhteen niin, että käyttäjä saa jaettua tietoa yhden napin painalluksella.

valvomo-2

Aina tilanteen tasalla

Loppuun asti hiottu palvelu­prosessi

Valvomoissa 4Busineksen AV-osaaminen ja kokonaisvaltainen näkemys ovat vahvasti läsnä aina työpisteellä työskentelystä näyttövalintoihin ja valvomoergonomiaan asti. Tietoturva on äärimmäisen tärkeää, ja monesti kaikki tapahtuukin asiakkaan omassa sisäisessä verkossa.

Räätälöidyissä kohteissa palveluprosessiimme kuuluvat muun muassa esikokoonpano ja esiohjelmointi, jotka ovat alallamme harvinaista. Toimitamme kokonaisuudet lähes poikkeuksetta esikasattuina, ohjelmoituina ja testattuina. Asiakas voidaan myös kutsua esitestaamaan järjestelmän eri osia ennen varsinaista toimitusta. Toinen erityisen tärkeä asia on toiminnan ohjaus ja prosessiraportointi, joka mahdollistaa projektien seuraamisen aina käynnistyksestä ylläpitoon.

Olemme toteuttaneet valvomoita esimerkiksi energiayhtiöille ja erilaisille viranomaistahoille. Teemme asiakkaidemme kanssa läheistä yhteistyötä, jotta opimme tuntemaan heidän toimintatapansa, tarpeensa ja toiveensa. Osallistamme projekteihin myös mahdollisimman paljon loppukäyttäjiä.

Ota yhteyttä

Tuomas Immonen

Myynti- ja Teknologiajohtaja
+358 400 615 399
tuomas.immonen@4business.fi