TURVALLINEN JA TOIMIVA VALVOMO 24/7

Varmatoimisuus, helppokäyttöisyys ja tietoturva. Valvomoissa ei näistä kriteereistä ole vara joustaa ensinkään. AV- ja ohjausautomaatioratkaisujen tulee olla 4Business-luokkaa eli parasta mahdollista. Myös ripeät vasteaikamme huollossa ja tukipalveluissa ovat äärimmäisen tärkeitä ongelmatilanteiden varalta.

Kun tehdään työtä kriittisessä toimintaympäristössä, pitää informaation olla selkeää ja suoraviivaista. Tehokas tuotannon valvonta edellyttää, että operaattorilla on hyvä visuaalinen yhteys prosessiin. Myös erilaisten tilanteiden jakamisen koko valvomotiimille tulee olla helppoa. Tätä varten käytämme monipuolisia ohjausjärjestelmiä, joissa kaikki AV-laitteet ja prosessin tietolähteet on kytketty yhteen niin, että käyttäjä saa jaettua tietoa yhden napin painalluksella.

valvomo-2

Aina tilanteen tasalla

Loppuun asti hiottu palvelu­prosessi

Valvomoissa 4Busineksen AV-osaaminen ja kokonaisvaltainen näkemys ovat vahvasti läsnä aina työpisteellä työskentelystä näyttövalintoihin ja valvomoergonomiaan asti. Tietoturva on äärimmäisen tärkeää, ja kaikki voidaan hoitaa teidän omassa sisäisessä verkossanne

Räätälöidyissä kohteissa palveluprosessiimme kuuluvat muun muassa esikokoonpano ja esiohjelmointi, jotka ovat toimialallamme harvinaisia menettelytapoja. Toimitamme kokonaisuudet lähes poikkeuksetta esikasattuina, ohjelmoituina ja testattuina. Asiakas voidaan myös kutsua esitestaamaan järjestelmän eri osia ennen varsinaista toimitusta. Toinen meille erityisen tärkeä asia on toiminnan ohjaus ja prosessiraportointi, joka mahdollistaa projektien seuraamisen aina käynnistyksestä ylläpitoon.

Olemme toteuttaneet valvomoita esimerkiksi energiayhtiöille ja erilaisille viranomaistahoille. Teemme asiakkaidemme kanssa läheistä yhteistyötä, jotta opimme tuntemaan heidän toimintatapansa, tarpeensa ja toiveensa. Osallistamme projekteihin mahdollisimman paljon loppukäyttäjiä, jotta saat maksimaalisen hyödyn investoinnille.

Ota yhteyttä

Janne Lankinen

Operatiivinen Johtaja, Suunnittelu
+358 40 060 2775
janne.lankinen@4business.fi