Referenssit
Projektin kokoluokka:

Jokerit

Jokerit

Jokerit – BrainLit valaistus

Huippu-urheilijan fysiikka on viimeisen päälle hiottu kokonaisuus. Keho ja mieli pitää pystyä säätämään nopeasti oikeaan tilaan korkeasykkeisestä ja adrenaliinia ryöppyävästä pelitilanteesta lepoa ja palautumista optimoivaan tilaan. Vireyden tulee olla 24/7 oikealla asetuksella, jotta suoritus on paras mahdollinen ratkaisevalla hetkellä.

4business sai kunnian toteuttaa KHL-joukkue Jokereiden tilojen valaistuksen BrainLit-teknologialla. BrainLit on ihmisen luontaista vuorokausirytmiä tukeva valaistusjärjestelmä, jonka avulla voidaan auttaa kehoa kaikissa hetkissä virittäytymään haluttuun tilaan luonnonvaloa jäljittelemällä. Videolla Jari Kurri, Lauri Marjamäki ja voimavalmentaja-fysiterapeutti Hero Mali kertovat, millaiset vaikutukset BrainLitillä on pelaajille esimerkiksi peliin virittäytymisessä ja palautumisessa.

Jokainen työnantaja tarjoaa omalle joukkueelleen puitteet työn tekemiseen. Tilojen tulee omassa roolissaan tukea yrityksen menestystä ja auttaa työntekijöitä saamaan itsestään paras esiin. Jos työpaikkanne haluaa olla eturintamassa luomassa työntekijöille uudenlaisia tiloja parhaan suorituksen varmistamiseksi, kerromme mielellämme lisää BrainLitistä ja muista ratkaisuistamme.

“Valaistuksen vaikutus palautumiseen ja mielentilaan on merkittävä.”

-Päävalmentaja Lauri Marjamäki

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Meihin ovat luottaneet muiden muassa