4Business – Ravintolat

Olipa kysymyksessä sitten Taiwanilainen keittiö, Ranskalainen brasserie tai vaikkapa makujen ja oluen maailmaan viettelevä gastropub, on laadukkaan ruoan ja juoman lisäksi olennaista huolehtia asiakkaan kokemuksesta ja elämyksestä kokonaisvaltaisesti. Laadukkaan palvelun ja korkealuokkaisen sisustuksen lisäksi viihtyisyyteen vaikuttaa merkittävästi äänikokemus, joka sulautuu täydellisesti ympäristöönsä.

Oikein suunniteltu äänentoisto sulautuu kauniisti ravintolan tunnelmaan ja parhaimmillaan lisää oman silauksensa ravintolakokemukseen. 

Huolella valitut musiikkimateriaalit ja laitevalinnat vahvistavat ravintolan brändiä!

Ravintolan äänentoisto ja akustointi suunnittelusta toteutukseen

4business tarjoaa ammattitaitoisen ja kokeneen suunnittelutiimin, sekä alan parhaiden valmistajien tuotteet ravintolaprojektisi korkeatasoiseen toteuttamiseen. Varmistamme muiden suunnittelijoiden kanssa, että lopputulos sulautuu saumattomasti osaksi sisustusta ja sähköteknistä toteutusta. Järjestelmän asennuksesta ja käyttöönotosta vastaa oma koulutettu ja ammattitaitoinen tuotantotiimimme. 

Huonetila ja sen rajapinnat, kuten seinät, katto, lattia ja kalusteet värittävät kaiuttimen tuottamaa ääntä. Akustiikan asiantuntijamme varmistavat, että musiikki toistuu kuten pitääkin, sovittamalla kaiuttimet akustiseen ympäristöönsä ammattikäyttöön tarkoitettujen mittalaitteiden avulla. Hyvin suunniteltu ja tasapainoisesti toteutettu äänentoistoratkaisu sallii ravintolapöytäseurueiden keskustelun, musiikin soidessa taustalla selkeästi ja miellyttävästi.

Äänentoistolaitteiston helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden varmistaminen on erityisen tärkeää. Toteutamme juuri tarpeeseen soveltuvan ratkaisun, jota ravintolan henkilöstö osaa käyttää jopa ilman koulutusta. Taustamusiikkitoisto voidaan toteuttaa täysin automatisoidusti, jolloin sopivan genren musiikki tai haluttu soittolista soi ajastetusti haluttuun aikaan. Mikäli musiikkisisältöjä tai soittolistoja on tarve muokata manuaalisesti, onnistuu tämä helposti puhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla. 

4Business tarjoaa koko palvelun yhdellä kuukausimaksulla 

Sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän toimivuudesta elinkaaressa, vaan voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. 4businekselta saat nimittäin koko paketin palveluna:

  • Laitteisto käyttökuntoon asennettuna yhdellä kuukausimaksulla ilman suurta alkuinvestointia
  • Leasingvuokra on kokonaisuudessaan vähennyskelpoinen
  • Leasingvuokra sisältää vakuutuksen ja priorisoidun huolenpitopalvelun halutulla vasteajalla
  • Leasingvuokra sisältää huoltopäivystyspalvelun
  • Tarjoamme palveluun lisäksi myös kotimaisen ravintolakäyttöön tarkoitetun musiikkipalvelun, jossa on Spotify-soittolistojen yhteensopivuus

Musiikkijärjestelmän lisäksi toimitamme myös muut ravintoloiden, baarien ja klubien tekniikkatarpeet. DJ-pisteet, infonäytöt, karaokejärjestelmät, elämysprojisoinnit, kabinettien esitystekniikka ja näyttävät valaistusratkaisut onnistuvat meiltä mukavasti. 

Mikäli haluat toteuttaa jotain aivan poikkeuksellisen mahtavaa ääneen, kuvaan ja niiden tekniikkaan liittyen, olemme valmiita ottamaan haasteen vastaan!