4care+ huolenpitopalvelut

Viritä tehokkuus huippuunsa 4care+ huolenpitopalveluilla ilman yllättäviä kustannuksia ja toiminnan katkoksia.

4care+ huolenpitopalvelumme tarjoaa kattavan ratkaisun kaikenlaisten järjestelmien elinkaaren aikaiseen huoltoon ja ylläpitoon liittyviin tarpeisiin. Se on kustannustehokas vaihtoehto, joka tarjoaa jatkuvuutta, luotettavuutta ja mielenrauhaa. Se on ratkaisu, joka vapauttaa sinut teknologian huolista ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – yrityksesi liiketoimintaan.

Uskomme, että hyvä palvelu on paljon enemmän kuin vain toimivan teknologian tarjoamista. Hyvä palvelu tarkoittaa kuuntelua, ymmärrystä, kunnioitusta ja reagointia. Se tarkoittaa, että meillä on syvä sitoutuminen asiakkaidemme menestykseen ja halu tehdä kaikkemme auttaaksemme heitä saavuttamaan tavoitteensa

Onnistunut kokous – ei enää teknisiä ongelmia

Palvelumme ei ole pelkkä tekninen tuki – me tarjoamme luotettavuutta, jatkuvuutta, kustannustehokkuutta ja asiantuntijatukea. Pidämme huolta siitä, että kokoustekniikkasi on aina huippukunnossa, jotta voit keskittyä tehokkaaseen ja vaikuttavaan viestintään. Hyvä toimistotekniikka heijastuukin suoraan sekä työntekijä- että asiakastyytyväisyyteen.

Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa laaja-alaisen ja tehokkaan tuen erilaisille teknisille laitteille ja järjestelmille. Nopea reagointimme ja vahvat suhteemme laitetoimittajiimme takaavat, että saat apua silloin kun sitä tarvitset.

Me 4busineksella uskomme, että teknologian tulee tehdä elämästä helpompaa, ei vaikeampaa.

- huolenpitopalvelu pähkinänkuoressa

Aika ja resurssissäästö

4care+ asiantuntijat huolehtivat AV-järjestelmien ja toimistotekniikan päivityksistä ja huolloista, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Kustannussäästöt

Säännöllinen ylläpito ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet vähentävät odottamattomien vikojen ja korjausten tarvetta, mikä vähentää yllättäviä kustannuksia ja toiminnan katkoksia.

Optimaalinen järjestelmien toimivuus

4care+ tehokas ja koulutettu ylläpitotiimi pitää laitteesi parhaassa mahdollisessa kunnossa ja opastaa sinua hyödyntämään teknologiaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Nopea ja laadukas palvelu

4care+ huoltotiimi vastaa nopeasti ja tehokkaasti huoltopyyntöihin. Henkilökohtaista palvelua on mahdollista saada myös etäyhteyksien avulla. Hyvät suhteet laitetoimittajiin takaavat nopean ja laadukkaan palvelun.

Kustannustehokkuus

Kuukausiveloitteinen huolenpitopalvelu on edullisempi vaihtoehto yksittäisille korjauksille tai huoltokäynneille.

Asiakkaan ongelmien ratkaisija

4care+ tarjoaa luotettavuutta, jatkuvuutta, kustannustehokkuutta ja asiantuntijatukea, joka ylittää tavanomaisen teknisen tuen.

Kuinka edetä?

Peruspalvelutaso

Valitsemalla Starter-, Advanced- tai Priority-palvelutason, saat juuri yrityksesi tarpeisiin perustuvan huolenpitopalvelun.

SLA-vasteaikapalvelu

Seuraavaksi valitaan SLA-palvelutaso tila- / järjestelmäkohtaisesti. Liiketoimintakriittisiin tiloihin voit valita tarvittaessa nopeamman palvelun, kuin muihin tiloihin.

Lisäoptiot

Pakettia voidaan vielä parantaa lisäoptioilla.  

4SaaS+ yhdessä 4Care+ kanssa

4business Smart As A Service -vuokra- ja leasing mallimme, yhdessä 4care+ huolenpitopalvelumme kanssa, vievät yrityksesi digitaaliset työkalut uudelle tasolle.

Asiakaskokemus Krogerus Oy

4Business on ollut asianajotoimisto Krogerus Oy:n mukana rakentamassa toimitilojen AV-ratkaisuja. Lue miten 4Care+ huolenpitopalvelu sekä vuosihuolto ovat toimineet käytännön tasolla.

Vertailutyökalu

Vertailutyökalulla voit helposti arvioida millainen palvelutaso vastaisi parhaiten tarpeisiinne. Kysy lisää asiantuntijoiltamme tai ota suoraan yhteyttä myyntipalveluumme, niin autamme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon.

Tarjoamme 4care+ huolenpitopalvelut myös olemassa oleville järjestelmillenne. Pyydä kartoitus ja tarjous myynniltämme.

4Business myyntipalvelu

Soita ja sovitaan tapaaminen

Jäikö kysyttävää?

Jätä yhteydeneottopyyntö ja kysymyksesi alla olevalla lomakkeella.

Inhohimona asiakkaidemme auttaminen

4care+ huolenpitopalvelumme tarjoaa kattavan ratkaisun kaikenlaisten järjestelmien elinkaaren aikaiseen huoltoon ja ylläpitoon liittyviin tarpeisiin. Se on kustannustehokas vaihtoehto, joka tarjoaa jatkuvuutta, luotettavuutta ja mielenrauhaa. Se on ratkaisu, joka vapauttaa sinut teknologian huolista ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – yrityksesi liiketoimintaan.

Referenssit