Älykäs tila on kilpailuetu.

4Business syntyi vuonna 2014 halusta helpottaa työelämän haasteita ja tukea tavoitteita älykkään teknologian avulla. Uskomme, että toimitilojen automatisoinnilla ja toimivalla esitystekniikalla voidaan tuoda merkittävää lisäarvoa niin asiakaskohtaamisiin kuin talon sisäisiin palavereihin kuvan, äänen ja valon avulla.

Tästä syntyi myös yrityksemme MISSIO.

Nostamme asiakaskohtaamiset uudelle tasolle älykkäästi kuvan, äänen ja valon avulla.

Aiomme olla numero yksi mielikuvassa, asiantuntemuksessa ja merkityksessä. Kumppani, joka tunnistetaan ja josta tekee mieli kertoa muillekin. Ammattitaitoinen palvelu on toimintamme ydin. Sitoudumme projektiin ja innostuksemme näkyy henkilöstössämme.

Meillä on VISIO olla numero 1. Itsellemme ja sinulle.

Vaikuttuneet asiakkaamme ylistävät yhteistyötä kanssamme.

Ihmisten ammattitaitoinen palvelu on kaiken ytimessä.

Sitoudumme yhteiseen tehtävään ja tavoitteisiin.

Innostus ja arvostus näkyvät omassa väessämme.

Olemme toimialamme asiantuntija.

Ylitämme odotuksesi ymmärtämällä todellisen tarpeesi ja tarjoamalla siihen alan toimintavarmimmat ja helppokäyttöisimmät ratkaisut, sillä meillä ei kehitys pysähdy. Mikä parasta, lupaamme sen olevan myös mukavaa!

4Busineksen arvot

 • Sep 18, 2017

  PALVELU

  Erinomainen palvelu korostuu kaikessa tekemisessämme. Haluamme ylittää odotukset.

 • Sep 18, 2017

  KEHITYS

  Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, toimintatapojamme sekä yhteistyömallejamme. Katsomme koko ajan eteenpäin, koska näemme kehityksen kasvun mahdollistajana kaikille osapuolille.

 • Sep 18, 2017

  YMMÄRRYS

  Asiantuntijuutemme ytimessä on ymmärrys. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja osaamme esittää heille kokonaisvaltaisesti parhaat, lisäarvoa tuottavat ratkaisut.

 • Sep 18, 2017

  INTOHIMO

  Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja olemme kiinnostuneita asiakkaistamme. Tarjoamme älyä, elämyksiä ja erityisen mukavaa yhteistyötä.