RUTIINISUORITUS EI RIITÄ.

4Business syntyi vuonna 2014 halusta osoittaa, että teknologia voi oikeasti muuttaa työnteon. Kaikki lähti alkuun kotikohteista, mutta yrityspuoli laittoi isomman vaihteen silmään. Tehtävämme on nostaa asiakaskohtaamiset uudelle tasolle älyn avulla.

Yrityksen omistajiin kuuluvat Tuomas Immonen, Harri Lempinen, Jouni Oja, Ville Honkanen, Mika Aro ja Vesa Honkanen. Taustalla on tekijöiden vahva elektroniikka- ja kodinkonealan osaaminen sekä sisäinen palo saada asioita aikaan.

Erinomainen palvelu korostuu kaikessa tekemisessämme. Haluamme ylittää odotukset.

Lupaamme asiakkaillemme älykkäitä kohtaamisia mahdollistamalla sulavan käyttökokemuksen, toimivat prosessit, hallitun ajankäytön ja paremman viihtyvyyden. Yhteistyö kanssamme tarkoittaa, että saat asiantuntemusta ja erinomaista asiakaspalvelua mukavalla otteella.

Vuonna 2021 haluamme olla alamme ykkönen mielikuvassa, asiantuntemuksessa ja merkityksessä.

4Busineksen arvot

 • Sep 18, 2017

  PALVELU

  Erinomainen palvelu korostuu kaikessa tekemisessämme. Haluamme ylittää odotukset.

 • Sep 18, 2017

  KEHITYS

  Kehitämme jatkuvasti osaamistamme, toimintatapojamme sekä yhteistyömallejamme. Katsomme koko ajan eteenpäin, koska näemme kehityksen kasvun mahdollistajana kaikille osapuolille.

 • Sep 18, 2017

  YMMÄRRYS

  Asiantuntijuutemme ytimessä on ymmärrys. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja osaamme esittää heille kokonaisvaltaisesti parhaat, lisäarvoa tuottavat ratkaisut.

 • Sep 18, 2017

  INTOHIMO

  Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja olemme kiinnostuneita asiakkaistamme. Tarjoamme älyä, elämyksiä ja erityisen mukavaa yhteistyötä.