Kumppanit

BrainLit

BrainLit – Biosentrinen älyvalaistus

Nosta suorituskyky seuraavalle tasolle

 

BrainLit tarjoaa valaistusratkaisun yrityksille ja yhteisöille jotka haluavat optimoida tuottavuuden ja viihtyvyyden. Vietämme nykyisin paljon vähemmän aikaa päivänvalossa kuin tuhannet meitä edeltäneet sukupolvet. Tarvitsemme auringon kaltaista valoa ollaksemme terveitä ja virkeitä. Auringon valoa jäljittelevät kirkkaudet, sävyt ja dynamiikka nostavat vireystason korkealle juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Return On Investment

BrainLitin valaistus on investointi joka maksaa itseänsä takaisin ensimmäisestä päivästä alkaen. Se tuo lisää välitöntä työtyytyväisyyttä ja virkeyttä sekä vähentää sairaspoissaoloja. BrainLitin valaistus sopii erityisesti migreenistä ja aivotärähdyksestä kärsiville välkkymättömän valon ansiosta.

 

Käytännön testausta ja tuloksia

 

Pohjoismaiset asiantuntijatyötä tekevät yritykset ja urheiluorganisaatiot ovat ottaneet BrainLitin käyttöön ensimmäiseksi. Tulokset ovat huikeita ja käyttäjät ovat todella tyytyväisiä. BrainLitin ratkaisuihin pääsee tutustumaan Innovation Housella Helsingin Arabiassa, 4busineksen toimitiloissa Vantaalla ja muissa toimittamissamme kohteissa. 4busineksen toimitiloissa koet myös muut eturivin ratkaisut toimistoon ja neuvottelutiloihin.

Palkittua tiedettä

Nobelin lääketieteen palkinto myönnettiin vuonna 2017 vuorokausirytmiä käsittelevälle tutkimukselle, jonka mukaan päivänvalon vaikutus saa kehon optimoitumaan eri tavalla päivänajan mukaan. BrainLitin ratkaisuun kuuluu valaistusta ohjaavia sensoreita ja algoritmeja, joiden toiminta perustuu yksilön tai ryhmän päivänvalon tarpeisiin. BrainLitin järjestelmä toimii jäljittelemällä päivänvaloa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

Ammattitaitoinen asennus

Asiantuntijamme haastattelee ja tulee paikanpäälle suunnittelemaan asiakaskohtaisen valaistuksen päivityksen. Valitsemme kymmenien valaisinvaihtoehtojen joukosta jokaiseen tilaan sopivan ratkaisun. BrainLit saadaan automatisoitua toimimaan yhdessä muun AV-tekniikan kanssa. Valaistus ohjelmoidaan kuhunkin tilaan ja käyttötarkoitukseen sopivaksi. Valaistuksella voidaan helpottaa totuttautumista eri aikavyöhykkeelle ja erilaisiin vuorokausirytmeihin. Tiloihin tulee ohjauspaneeli, jolla voidaan valita esiohjelmoituja valaistustiloja.

 

BrainLitin taustaa

 

BrainLitin perusti vuonna 2012 ruotsalainen Tord Wingren, joka on innovaattori, tietoliikennealan veteraani ja yksi Bluetooth-teknologian kehittäjistä. Nykyisin maailmanlaajuisiin patenttiperheisiin pohjaavaa yritystä johtaa Niclas Olsson. Hänen tukenaan on työlleen omistautunut henkilöstö, johon kuuluu mm. kaupallinen ja tieteellinen lautakunta.  BrainLitin tavoite on levittää luonnonmukaista valoa ympäri maailman ja edistää sisätiloissa työskentelevien ihmisten terveyttä.

Kysy meiltä lisää!