Kumppanit

Control4

Control4 toimittaa luotettavat kiinteistöautomaatiojärjestelmät

Control4 valikoitui 4Busineksen kumppaniksi monipuolisuutensa takia. Järjestelmä skaalautuu kerrostaloasunnosta aina kokonaisen hotellin ohjaukseen. Pääsääntöisesti kaikki markkinoilla oleva elektroniikka ja tilatekniikka ovat integroitavissa Control4 automaatio- ja AV- ohjausjärjestelmään. Laaja yhteensopivuus onkin yksi Control4:n valttikorteista. Lisäksi, Control4 järjestelmä on täysin räätälöitävissä kohteen laajuuden lisäksi sen yksilöllisten vaatimusten mukaan.

Tiesitkö, että Control4 on kiinteistöautomaatioon erikoistunut amerikkalainen pörssiyritys ja tuoreen CEPron mittauksen mukaan alansa brändijohtaja, joka on voittanut kymmeniä erilaisia palkintoja kuluneen vuosikymmenen aikana ja saanut lukuisia tunnustuksia alan eri yhdistyksiltä.

Ylivoimaisen huoneautomaation lisäksi Control4 auttaa kiinteistöjä ja yrityksiä vähentämään energiankulutusta antamalla mahdollisuuden optimoida valaistusta ja lämmitystä ilman, että joudut uhraamaan aikaa asialle yrityksesi ydinosaamiselta. kiinteistöautomaation asentaminen on tässä mielessä myös ekoteko. Kestävä kehitys on siis käytännössä Control4:lle ydinliiketoimintaa. Neuvottelutilatekniikan virrankulutuksen optimointi älykkäillä ajastuksilla on ilmastoteko.

Automaatio optimoi energiankulutusta

Toimiva ja helppokäyttöinen ohjausjärjestelmä

Control4:llä ja 4Busineksella on muutakin yhteistä kuin numero 4 logossa. Molempien tavoitteena on tehdä asiakkaalle homma helpoksi. Control4 tekee homman helpoksi meille tarjoamalla loistavia työkaluja kohdesuunnittelua varten. 4Business puolestaan tekee elämän helpoksi sinulle toteuttamalla älykkäitä ratkaisuja, joita on helppo käyttää. Lopputuloksena sinä saat vähintään sen mitä tilaat ja todennäköisesti enemmän.

Control4:n automaatiojärjestelmän avulla voimme integroida saumattomasti audion, videon, valaistuksen, lämmityksen, ilmanvaihdon, turvakamerat, hälytysjärjestelmän ja tilavarausjärjestelmän. Kirsikkana kakun päällä voimme toteuttaa koko paketin vaikka puheohjauksella.