Epson

Me 4busineksella haluamme tarjota parasta mahdollista kuvanlaatua ja toimimme vahvassa yhteistyössä Epsonin kanssa.

Markkinoiden johtavat näytöt

Epson on ollut projektoreiden markkinajohtaja jo vuodesta 20011. Epson tarjoaa ensiluokkaisia näyttöratkaisuja, jotka auttavat parantamaan yleisön osallistumista.

Epsonin näyttöratkaisut ovat selkeä valinta useiden innovatiivisten ominaisuuksien sekä korkean kuvanlaadun, luotettavuuden ja monipuolisuuden ansiosta.

Suurten, vapaasti säädettävien näyttöjen avulla voidaan luoda monipuolisia työtiloja erilaisiin paikkoihin. Nauti helpoista liitännöistä ja saumattomasta yhdistämisestä olemassa olevaan IT-infrastruktuuriin.

Laadukas sisältö oikeassa koossa

Tilaan sopiva kuvakoko maksimoi yleisön osallistumisen. Kiinteistä paneelinäytöistä poiketen Epson-projektoreiden kuvakoko voidaan säätää vapaasti ja jopa 500 tuuman kokoon. Heijasta jopa Full HD -kuvaa täyteläisillä väreillä.

Rajoittamattomat katselukokemukset

Rento katseluympäristö auttaa yleisöä keskittymään esitettyihin tietoihin. Epson-projektoreilla vältytään häikäisyltä, kuolleilta kulmilta ja sormenjäljiltä. Näyttö näkyy hyvin kaikkialle, jolloin kaikki huoneessa olevat, myös reunoilla ja takaosassa istuvat, saavat yhtäläisen mahdollisuuden osallistua.

Minimoi huoltojaksot

Epsonin näyttöratkaisuissa yhdistyvät suorituskyky ja luotettavuus, mikä tarkoittaa alhaisempia kustannuksia, pidempiä elinkaaria ja vaikuttavaa, jopa viiden vuoden takuuaikaa.

Voit luottaa siihen, että lamppujen käyttöikä on jopa 17 000 tuntia ja laservalonlähteiden jopa 30 000 tuntia.

Kestävä IT-valinta TCO-sertifioinnilla

Monet Epsonin yritysprojektoreista ovat TCOsertifioituja3. Tämä on riippumaton vakuutus siitä, että Epson tekee vastuullisia valintoja ja noudattaa kestävän kehityksen standardeja, jotka tunnustetaan eri puolilla maailmaa.

Luonnolliset värit, hienot yksityiskohdat

Epsonin 3LCD-tekniikka tuottaa tarkan kuvan, jonka täyteläisten ja luonnollisten värien kirkkaustaso tekee esityksistä selkeitä ja innostavia myös hyvin valaistuissa ympäristöissä.

Students watching big screen in university atrium, back view