FirstView – infonäyttöratkaisut

FirstView Digital Signage – kaikki mitä tarvitset infonäyttöviestintään.

Me 4busineksella toimimme yhteistyössä kotimaisen FirstView:n kanssa. FirstView:ssa meidät on alusta asti vakuuttanut laadukas kotimainen palvelu, palvelun tarjoamat monipuoliset info- näyttö ja mainosviestinnän mahdollisuudet, kansainvälinen kokemus sekä MediaCloud pilvipalvelun helppokäyttöisyys.

FirstView Digital Signage on vuodesta 2004 lähtien keskittynyt info- ja mainosnäyttöviestinnän kehittämiseen. Turussa sijaitsevassa pääkonttorissa työskentelevä tuotekehityksen ydintiimi kehittää palveluita jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. FirstView-näyttöjä löytyy jo yli 13 000 kaikilta eri aloilta ympäri Suomea, ja saman verran ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää, ja Afrikkaa.

Sisällönhallinnan pitää olla helppoa

Infonäyttöviestintä on tehokas työkalu viestisi näkyvyyden edistämiseen ja moderni tapa tavoittaa työntekijät sekä asiakkaat. FirstView:n ratkaisut mahdollistavat sen, että näyt ja kuulut siellä, missä pitääkin. FirstView MediaCloud on pilvipalvelu, joka auttaa sinua saamaan viestisi perille reaaliajassa ja sisällöt on helppo kohdentaa oikeaan paikkaan etänä tai hakea automaattisesti esimerkiksi intrasta. Samalla helppokäyttöisellä työkalulla hallitset infonäyttöjä, taustamusiikkia, kuulutuksia ja äänimainontaa. Voit lisätä sisältöjä selaimen kautta ilman erillistä ohjelmistoa ja päivitys onnistuu milloin ja missä tahansa, myös mobiilisti.

MediaCloudin opettelu ei vaadi tuntikausien käyttökoulutusta. Tavoitteena on, että palvelu on niin helppokäyttöinen, että voit keskittyä vain mahtavien sisältöjen miettimiseen. Tarvittaessa kotimainen tuki kouluttaa ja auttaa sinut alkuun.

Käyttäjätasot ja ryhmittely mahdollistavat joustavan ja monipuolisen sisällönhallinnan organisaation koosta riippumatta.

Tuo valmista sisältöä olemassa olevista järjestelmistä

MediaCloudin valmiilla integraatioilla voit automatisoida sisällöntuotannon ja säästää aikaa ja resursseja. Automaattisesti päivittyvät sisällöt huolehtivat siitä, että viestisi on aina ajan tasalla ja näyttöjen sisältö pysyy kiinnostavana. Integraatioiden avulla samaa sisältöä ei tarvitse lisätä useaan kertaan eri järjestelmiin vaan infonäytöillä näytettävä sisältö noudetaan automaattisesti järjestelmistä, joita jo valmiiksi käytät. Voit tuoda esimerkiksi tilojen varaustiedot kokoushuoneiden ovenpielinäytöille ja jakaa henkilöstöä koskevat tiedotteet intrasta suoraan infonäytöille.