Kumppanit

Genelec

Suomalainen aktiivikaiutinvalmistaja Genelec

Me 4busineksella luotamme äänentoistossa kotimaiseen laatuun. Yhteistyökumppanimme Genelec on maailmallakin mainetta niittänyt suomalainen aktiivikaiutinvalmistaja, jolta löytyy erittäin korkealaatuiset ja muotoilultaan ylivoimaiset studiomonitorit, asennuskaiuttimet, sekä kotikaiuttimet. Kaiuttimissa yhdistyvät upea minimalistinen design ja innovatiiviset tekniset toteutukset, jotka mahdollistavat asennuksen esimerkiksi monitoimitiloihin, neuvottelutiloihin, kokoustiloihin, monihuonetiloihin ja valvomoihin. Genelec-tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös baareihin, ravintoloihin, hotelliympäristöihin ja auditorioihin.

Tiesitkö, että Genelecin aktiivikaiuttimia löytyy mm. maailmankuulujen artistien ja tuottajien studioista, Helsingin musiikkitalosta, sekä monesta tarkkaan suunnitellusta showroomista ja olohuoneesta, joissa kaiuttimen on vastattava myös sisustussuunnittelijan vaatimuksiin?

Tekniikka ja design samoissa kuorissa

Genelec on tehty kestämään

Laadun, kustannustehokkuuden ja kotimaisuuden lisäksi huomioimme kumppania valitessa myös kestävän kehityksen sekä kiertotalouden. Genelec takaa varaosien saatavuuden jopa 5 vuotta kaiutinmallin markkinoilta poistumisen jälkeen ja todellisuudessa korjauksia tehdään paljon tämän jälkeenkin. Vanhimmat käytössä olevat mallit, joista tulee edelleen huoltopyyntöjä, ovat valmistettu 1980-luvulla! Valtaosa materiaaleista on kierrätettävissä ja muun muassa alumiinisten kaiutinkoteloiden valmistuksessa käytetään 94-prosenttisesti kierrätysalumiinia.

Kunnon kaiutin on puolet elämyksestä

Mitä sitten tarvitset? 4000-sarja? Studiomonitori? 4busineksen kokeneet ammattilaiset tietävät vastauksen näihin kysymyksiin ja osaavat valita sekä ehdottaa oikein mitoitetut äänentoistolaitteet kohteen ominaisuudet huomioiden, jolloin sinä voit keskittyä värin valitsemiseen.

Valittavissa on sama tyylikäs muotoilu useissa eri kokoluokissa ja kaikissa sateenkaaren väreissä, jolloin tilaan valittua teemaa on helppo noudattaa erikokoisissa ratkaisuissa. Lisäksi tietyt mallit on suunniteltu huomaamattomasti seinään tai kattoon upotettaviksi. Tällä tavoin ne saadaan halutessasi lähes näkymättömiksi.

pd4010aw01

Genelecin tuotteet ovat saumattomasti liitettävissä kaikkiin esitystekniikkaratkaisuihimme.