iDiD

Kotimainen infonäyttöjärjestelmä iDiD

iDiD vakuutti meidät 4Busineksella heti kättelyssä markkinoiden helppokäyttöisimmällä infonäyttöjärjestelmällään. Yhteistyömme alkumetreillä tehty yhteinen projekti vahvisti näkemystä käyttäjäystävällisestä, monipuolisesta ja luotettavasta järjestelmästä. Yhtään emme myöskään olleet pahoillamme siitä, että kumppaniksi löytynyt yritys oli lisäksi vielä täysin kotimainen. Tai no, Tampereelta ovat, mutta sen kanssa pystymme kyllä elämään.

Enemmän kuin infonäyttöjärjestelmä

iDiD todella on mitä lupaa; helppokäyttöinen järjestelmä infonäyttöjen sisällöntuotantoon. Sisältöjen luominen, julkaisu, päivittäminen ja ajastus onnistuu jokaiselta käyttäjältä, oli tarve sitten viestintä, markkinointi tai muu tiedottaminen. Selaimeen pohjautuva järjestelmä ei ole paikkaan sidottu, vaan kaikki sujuu joustavasti mistä ja milloin vain.

Kun peruskäyttö kuvineen, teksteineen ja videoineen on tullut tutuksi, voit halutessasi vaihtaa isomman vaihteen silmään. iDiD-asiakkaana käytössäsi on suuri määrä valmiita integraatioita laidasta laitaan. Niiden avulla voit tuoda haluamaasi dataa näytölle suoraan muista käyttämistäsi taustajärjestelmistä ilman tuplapäivityksen vaivaa.

iDiD-palveluun kuuluu lisäksi oleellisena osana käyttökoulutus sekä viimeisen päälle hyvin toimiva tuki. Tuesta saat opastusta ja neuvoja mihin tahansa infonäyttöihin liittyvään todella ripeästi. 

iDiD taipuu moneen

Infonäyttöjen käyttö viestinnässä kasvaa ja laajenee kovaa vauhtia. Aluksi näyttöjä valjastettiin lähinnä markkinointitarkoituksiin, mutta viime vuosina iDiDin hyödyntäminen sisäisen viestinnän kehittämisessä on korostunut. Nykyisin infonäytöt nähdään kaikki sidosryhmät tavoittavana kanavana. 

Näyttökokonaisuuden suunnittelu lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta. Autamme kokonaisuuden hahmottamisessa ja tarkoitukseen parhaiten soveltuvien laitteiden valinnassa. Asennamme kaiken käyttövalmiiksi ja huolehdimme että kokonaisuus toimii kuten pitää. iDiD yhdistettynä AV-alan asiantuntemukseemme tekee meistä lyömättömän parivaljakon mihin tahansa digital signage -projektiin. Kysy lisää!