Kumppanit

Isku

Räätälöidyt kotimaiset toimistokalusteet Iskulta

Ilolla ilmoitamme, että 4Business on Iskun kumppani toimittamaan heidän kalustemallistoihinsa räätälöidyt esitystekniikkaratkaisut. Tuo suomalaisen huonekaluvalmistuksen ikoni on valmistanut huonekaluja skandinaaviseen makuun jo lähes vuosisadan ajan. Valmiita ratkaisuja on tarjolla lukematon määrä, mutta kaikkein innovatiivisimmat ideat ovat usein käyttäjälähtöisiä. Vastatakseen tähän, Isku luottaa 4Busineksen ammattitaitoon.

Tiesitkö, että huonekaluteollisuus kehittyy edelleen. Iskun valikoimista löytyy muun muassa antimikrobisia materiaaliratkaisuja flunssakautta torjumaan, sekä avokonttorin äänieristäviä tilaratkaisuja joilla loppukäyttäjä voi maksimoida keskittymisen omaan työhönsä.

Vierivä kivi ei sammaloidu

Isku on oikeasti kotimainen

Pohjois-Euroopan modernein huonekalutehdas löytyy nykyään Suomesta. Isku on keskittänyt kaiken tuotantonsa Lahteen ja raaka-aineistakin 80% tulee suomalaisilta toimittajilta. Tuotannon ympäristövaikutukset on minimoitu tasolle joka ei vaadi enää edes ympäristölupaa. Suomalaista osaamista. Vastuullisesti.

Sitä mitä tilaat, nopeasti ja luotettavasti

Yhteistyössä Iskun tilasuunnittelijoiden kanssa voimme räätälöidä Smart Office -ratkaisut niin, että ne sopivat muun muassa väreiltään juuri sinun yrityksesi brändiin ja teknisesti niin, että sinun ei tarvitse katsella ensimmäistäkään johtoa roikkumassa pöydän reunalla. Pelkkä värien valinta kuulostaa helpolta, mutta varmuuden vuoksi Iskulta saa apua myös siihen.

Se, että kalusteet valmistetaan Suomessa tarkoittaa automaattisesti myös sitä, että sinun ei tarvitse odottaa, kun ne kelluvat viikkotolkulla jossain merellä kontin uumenissa. Myös mahdollisuus saumattomaan yhteistyöhön ja viimehetken muutoksiin on parempi, kun sekä kalusteet että tekniikka tulevat läheltä.

www.isku.com

ISKU toimittaa ja asentaa kalusteet yhteistyössä meidän asentajiemme kanssa jolloin projekti saadaan valmiiksi ilman turhia viiveitä.