Kumppanit

Panasonic

Panasonic, luotettava valinta ison huoneen projektoriksi.

Isompiin tiloihin 4Busineksen valinta on ollut ja tulee olemaan Panasonic. Valinta ei perustu pelkästään laadukkaaseen tekniikkaan, mutta myös maahantuonnista vastaavan Kauko Oy:n osaavaan tuotetukeen jo vuosien kokemuksella. Panasonicin Solid Shine ja DLP chip lähiprojisointiin suunnitellut laserprojektorit sallivat 20 000 tuntia huoltovapaata käyttöä koko projektorille. Tämä on parhaimmillaan jopa 10 kertaisesti perinteisen lamppuprojektorin valonlähteen käyttöikä eikä käyttäjän tarvitse tehdä kompromissia valotehossa. Laserprojektori myös käynnistyy nopeammin, sillä lamppujen lämpiämistä ei tarvitse odottaa.

Tiesitkö, että Panasonic on Olympialaisten virallinen yhteistyökumppani jo 25 vuoden ajan ja on tunnettu luotettavuudestaan vaativissakin olosuhteissa kuten esimerkiksi 2016 Rion kesäkisojen avajaisissa joiden visuaalista ilmettä on ylistetty vuolaasti etenkin projisoinnin osalta.

Pitkä käyttöikä ja alhainen virrankulutus tekevät Panasonicin projektorista tuotteen joka tukee kestävää kehitystä. Panasonic on myös sitoutunut laskemaan hiilidioksidipäästöjään Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti.

Mikään tavoite ei ole liian korkea Panasonicille.

Kunnon kuva on puolet elämyksestä.

Ammattikäyttöön suunnitellusta Panasonicin laserprojektorimallistosta löytyy vastaus, kun kuvakoon tarve kasvaa yli paneelinäytölle suositellun rajan eikä sinun tarvitse tinkiä valotehossa eikä optiikka muodostu pullonkaulaksi vaativassakaan tilanteessa. 4Busineksen kokeneet ammattilaiset hoitavat oikeanlaisen laitteen valinnan ja asennustyön puolestasi. Ratkaisujemme avulla projektorit voidaan kiinnittää lähestulkoon mihin vain.

Panasonicin tuotteet ovat saumattomasti liitettävissä kaikkiin esitystekniikkaratkaisuihimme.