Kumppanit

Poly

Poly yhdistää kenet tahansa. Missä tahansa.

Kuulokkeita sekä äänilaitteita valmistava Plantronics osti vuonna 2018 videoneuvottelulaitteiden erikoisosaajan Polycomin. Tässä fuusiossa syntyi Poly –niminen yhtiö. Näin tuotiin maailmanluokan audio- ja video-osaaminen saman katon alle. Käyttämällä Polyn videoneuvottelulaitteistoja 4Business varmistaa korkean laadun ja laajan yhteensopivuuden ratkaisuissaan.

Tiesitkö, että perinteiset etäneuvotteluratkaisut tuhlaavat arviolta jopa 15 minuuttia ihmisten aikaa per palaveri yhteysongelmien tähden. Lisäksi, nämä ratkaisut luovat massiivisen tietoturvariskin, kun yritykset käyttävät vuodesta toiseen samoja numerokoodeja ja usein on mahdotonta tietää, kuka on kuulolla.

Poly ei ole ainut web -pohjaisten neuvotteluratkaisujen valmistaja ja he tietävät sen. Etätyön ja liikkuvan työmäärä kasvaessa jatkuvasti on ensiarvoisen tärkeää, että kallis aika ei valu hukkaan huonojen yhteyksien kanssa tapellessa. Yksi Polyn tärkeimmistä tehtävistä onkin poistaa eri alustojen yhteensopivuusongelmat ja antaa sinulle mahdollisuus liittyä neuvotteluun kuin neuvotteluun yhdellä napin painalluksella ilman teknisiä ongelmia. Globaali siirtyminen Skypestä Teamsiin tapahtuu juuri nyt ja Polyn videoneuvottelujärjestelmät takaavat yhteensopivuuden tulevaisuudessakin.

Poly on yhteensopiva. Aina.

Kuin olisit samassa huoneessa

Polycomin Eagle Eye kameratekniikka varmistaa, että näet aina kuka on äänessä tarkentamalla automaattisesti aktiiviseen puhujaan. Plantronicsin audiotekniikka poistaa kaiun ja ylimääräiset hälyäänet taustalta varmistaen viestin kulkemisen perille sellaisena kuin se toisesta päästä puhelua lähtee.

Polyn laaja laitevalikoima takaa jokaiseen työskentelytapaan sopivan välineen ja laitteiden intuitiiviset käyttöliittymät tekevät käyttämisestä helppoa sekä nopeaa.

Polyn audiovisuaaliset neuvottelulaitteet ovat liitettävissä saumattomasti kaikkiin 4Busineksen esitystekniikkaratkaisuihin.