Kumppanit

QEM

QEM Digital Signage –infonäyttöjen sisällönhallintapalvelut

Suomalainen QEM Software on toimittanut sisällönhallinnan kokonaisjärjestelmiä asiakkailleen jo vuodesta 2008. Heidän kehittämänsä ohjelmisto toimii saumattomasti yhteen Samsungin Digital Signage –tuotteiden kanssa. Ei siis ihme, että juuri QEM päätyi 4Busineksen kumppaniksi infonäyttöjen hallintatyökalua valitessa.

Digital Signage on nykyaikainen tapa kommunikoida digitaalisten etäohjattavien näyttöjen välityksellä. Tiedota henkilöstöäsi ajankohtaisista asioista oikeaan aikaan. Opasta vieraita toimimaan oikein virastoissa, julkisissa tiloissa tai liikennevälineissä. Kerro asiakkaalle päivän tarjoukset tai tuo brändiäsi vahvemmin esille. Älä rajoita brändimarkkinointiasi pelkkiin mainostoimistosi luomiin sloganeihin vaan mausta markkinointiasi esimerkiksi asiakkaiden omilla twiitellä tai instagram-päivityksillä striimaamalla ne suoraan näytöllesi.

Tiedota, opasta, markkinoi

QEM Publisher ja LED – Monipuolisia, mutta helppokäyttöisiä

Pilveen rakennetun QEM Publisher – ohjelmiston ja siihen yhteensopivien näyttöjen avulla voimme luoda juuri sinun tarpeisiisi skaalautuvan infonäyttöjärjestelmän. Pilvipalvelun ansiosta määritellyt käyttäjät voivat hallita näyttöjen sisältöä selaimen kautta ilman erillistä ohjelmaa. Käyttäminen on tehty helpoksi ja intuitiiviseksi käyttämällä drag & drop –menetelmää. Lisäksi QEM Publisher on integroitavissa yrityksen omiin järjestelmiin ja toistuvat sisällöt voidaan automatisoida jolloin aikaa jää muuhun.

QEM LED on erityisesti LED-pohjaisille näytöille tarkoitettu tuote joka sisältää Publisherin lisäksi myös LED-näyttöjen hallintaan suunnitellun ohjelman. Tällä ohjelmalla näyttöjä voidaan hallita etänä ilman erillisiä mediatoistimia.

QEM Softwaren ja 4Busineksen yhdessä tarjoamalla ratkaisulla varmistat, että saat näytöistäsi kaiken irti eikä tuottamasi sisältö pääse vanhentumaan.