Kumppanit

Samsung

Tyylikkäät ja laadukkaat SMART ammattinäytöt ja LED-seinät Samsungilta

4Business käyttää Samsungin näyttölaitteita, koska vain paras on kyllin hyvää. Tämä ensimmäisen QLED-ammattinäytön markkinoille tuonut kumppanimme omaa teknologisen innovaatiokyvyn lisäksi myös kyvyn suunnitella näyttöjen ulkoasu siten, ettei se kalpene tyylikkäimmässäkään showroomissa. Näytöissä yhdistyvät moderni design ja tekniset toteutukset mahdollistavat tarvittaessa huomaamattoman asennuksen esimerkiksi monitoimitiloihin, neuvottelutiloihin, kokoustiloihin, monihuonetiloihin ja valvomoihin.

Tiesitkö, että Samsung on ollut globaali markkinajohtaja Digital Signage -markkinassa jo vuosia yli 30% markkinaosuudella? Kustomoitava lepotilasisältö ja vain millien paksuinen kehys mahdollistavat näytön naamioitumisen ympäristöön, kun esitystekniikka ei ole käytössä.

Laadukkaat laitteet eivät kuitenkaan ole ainut kriteerimme kumppanin valinnalle. Samsung on kunnostautunut myös yritysvastuu- ja kiertotalouskysymyksissä voittaen kierrätyksen innovaatiopalkintoja sekä huolehtien tuotantolaitosten ja lopputuotteiden hiilijalanjäljen pienentämisestä uusiutuvien energialähteiden ja alhaisen virrankulutuksen muodossa.

Samsungin vastuullisuus on myös tekoja.

Ammattinäytöt kaikkiin tarpeisiin.

Yrityskäyttöön suunnitellusta Samsungin SMART Signage –mallistosta löytyy tuotteet vaativaan käyttöön ja 4busineksen kokeneet ammattilaiset osaavat valita sekä ehdottaa oikein mitoitetut laitteet kohteen ominaisuudet huomioiden. Sinä voit jo sillä välin alkaa kirjoittaa avajaispuhetta uuden tilan käyttöönottoseremoniaan.

Valittavissa on näyttöjä sisä- ja ulkotiloihin, kokoustiloihin, näyteikkunoihin, 24/4 –käyttöön tai vaikka interaktiivisiksi opastenäytöiksi. Toteutamme myös erittäin ohutreunaiset videoseinäkokonaisuudet ja erikokoiset LED-seinät. Asennusratkaisujemme avulla ne voidaan myös kiinnittää lähestulkoon mihin vain. Vain mielikuvitus on rajana.

Samsungin tuotteet ovat saumattomasti liitettävissä kaikkiin esitystekniikkaratkaisuihimme.