Kumppanit

Sennheiser

Sennheiser – Esiintyvän ammattilaisen valinta aina Hollywoodissa asti

Sennheiser on yksi 4Businessin kumppaneista, joka tunnetaan myös kuluttajapuolella. Ennen kuluttajille suunnattuja kuulokkeitaan tämä yli 70 vuoden perinteet omaava äänentoistoon erikoistunut saksalaisyritys on kuitenkin ehtinyt hankkia kannuksensa ammattilaispiireissä ollen langattoman mikrofoniteknologian suunnannäyttäjä koko maailmalle. Kuinka moni mikrofonivalmistaja voi muka kehua toimittaneensa piilomikrofoneja vakoojille ja voittaneensa Emmy-palkinnon?

Jatkuvasti kehityksen aallonharjalla

Sennheiser ei luota pelkästään vanhoihin saavutuksiin vaan on jatkanut mikrofoniteknologian kehittämistä myös 2000-luvun tällä puolella. Tästä osoituksena vuoden 2011 päätös jakaa organisaatio kolmeen divisioonaan. Kuluttajaelektroniikka, ammatilaisjärjestelmät ja integroidut järjestelmät. Tämä on mahdollistanut erityisesti integroitujen järjestelmien kehittämisen vastaamaan digitalisoituvan neuvottelumaailman kasvavia vaatimuksia.

TeamConnect_Ceiling_Product_mood_shot_Installation_Variation_01

Näkymätön ja langaton Sennheiser

TeamConnect Ceiling 2 on yksi tämän hetken kuumimpia innovaatioita. Kattoon kiinnitettävä Microsoft Teams -sertifioitu neuvottelumikrofoni tunnistaa puhujan sijainnin ja asennon huoneessa. Se aktivoi ja kohdistaa yhden 28:sta mikrofonista sinne mistä ääni tulee jättäen taustaäänet pois linjalta. Älykkään äänentunnistusjärjestelmän ansiosta se kykenee reagoimaan salamannopeasti myös puhujan vaihtumiseen niin, että yksikään sana ei jää kuulematta.

Langattoman mikrofoniteknologian jatkuvan parantamisen ansiosta Sennheiserin tuoteluettelosta löytyy myös ensiluokkaiset panta- ja sankamikrofonit sekä DECT- että
matkapuhelimille.

Luentoja ja puheita varten on perinteisten mikrofonien rinnalla saatavilla myös lähes
näkymättömät Lavalier-solmiomikrofonit. Jotta viesti menisi vain niille, joille se on tarkoitettu, käyttävät Sennheiserin laitteet 256-bittistä AES-salausta viestin välittämiseen.

Speechline_digital_wireless
evolution_wireless_G4_product_shot_cutout_100_COMBO_ME2_835_S_Set