Kumppanit

Shure

Shure on varmasti paras mikrofoni

Shure on huikeat perinteet omaava amerikkalainen äänentoistoon erikoistunut pörssiyhtiö, joka on kehittänyt mikrofoniteknologiaansa jo vuodesta 1931. Heidän kehittämänsä innovaatiot ovat muokanneet alaa jättämällä siihen lähtemättömän vaikutuksen. 4Businekselta olisi teeskentelyä valita joku muu kumppani välittämään ääntäsi kuulijoille.

Model 55 Unidyne ei välttämättä sanoo monelle heti mitään, mutta kun näytetään kuva Elviksestä laulamassa metalliseen mikrofoniin, ei jää epäilystäkään mistä puhutaan. Tämä ikoninen mikrofoni ei kuitenkaan jäänyt Shuren viimeiseksi menestystuotteeksi vaan he ovat myös tuoneet markkinoille nykyaikaisen mikrofonin pallomaisen muotoilun julkaisemalla mallin SM58, joka on edelleen maailman suosituin mikrofoni luonnollisen äänen ja kestävyytensä ansiosta.

Shure ei kuitenkaan ole jäänyt lepäämään laakereillaan vaan jatkaa kehityksen keihäänkärjessä tuottaen uutta teknologiaa markkinoille vuosi toisensa jälkeen. Viimeisimpänä maailman ensimmäinen kaksikalvoinen mikrofoni KSM8. Teknologia, joka vähentää merkittävästi puhe-etäisyyden vaikutusta ja taustaääniä.

Miksi Shure on varmasti paras?

Mikrofoneja joka lähtöön

Shuren tuoteportfolio yltää laajuudellaan kauas konserttilavojen ulkopuolelle. Valikoimista löytyy äärimmäisen laadukkaita ratkaisuja myös auditorioihin ja toimistoihin. Centraverse ja Microflex tuoteperheistä löydämme sopivan mikrofonijärjestelmän, vaikka YK:n kokoukseen kaikkine tulkkeineen. Voit vetää livetilaisuuden, ammattimaisen äänityssession tai kuvata kustannustehokkaasti lyhyen haastatteluvideon älypuhelimella ja siihen liitettävällä mikrofonilla korkealaatuisesta äänestä tinkimättä.