Suomalainen älytoimisto - Taitori Smart Office.

Me 4Busineksella haluamme toimittaa sinulle sitä mitä itsekin ostaisimme. Yhteistyökumppanimme Taitori Oy on 100 suomen lupaavimman kasvuyrityksen joukosta ponnistava teknologiayritys joka on meidän lisäksemme vakuuttanut myös monia muita suomalaisia asiakkaitaan helppokäyttöisillä, mutta monipuolisilla tilanvarausjärjestelmillään sekä IoT-sensorointijärjestelmillään. Taitorin toimittamaan Smart Office –alustaan on valittavissa neljä moduulia: tilanvaraus, tarjoilutilaus, infonäytöt ja vierailijahallinta.

Tiesitkö, että Taitorin uusimmilla IoT -sensoreilla voidaan mitata tilan eri pisteiden käyttöasteen lisäksi myös ilman laatua, lämpötilaa, melutasoa, valaistuksen tasoa, hiilidioksidin määrää. Tämän jälkeen on helppo alkaa hakea ratkaisuja siihen miksi jokin osa toimitilaa on jatkuvasti ylibuukattu ja miksi toisessa päässä rakennusta vain tuulenpesät pyörivät autioilla käytävillä. Syy voi joskus olla niinkin pieni, kuin huono valo tai ilmanvaihto. Näistä harvoin valitetaan, jos yrityksessä on muitakin vaihtoehtoja. Niin sanotut huonommat tilat vain jäävät vähälle käytölle.

Alan terävimpien innovaatioiden lisäksi arvostamme kumppania valitessa myös kotimaisuusastetta ja palvelualttiutta. Maailma muuttuu nopeaan tahtiin ja toimitiloihin kohdistuu jatkuvasti uusia vaatimuksia mm IoT –ratkaisujen muodossa. Taitorin jatkuvasti kehittyvällä Smart Office alustan avulla me pystymme tukemaan sinua niissä muutoksissa mitä digitalisaatio ja muut tulevaisuuden murrokset eteen heittävät.

Taitori mittaa. Sinä optimoit.

Helppo, nopea, älykäs.

aitorin toimittama alusta on suunniteltu niin, että käyttäjän varatessa tilaa ja tilatessa kokouspullaa joko Outlook add-in kautta, selaimen kautta mobiilisti tai suoraan ovenpielinäytöstä valitsemalla, tieto synkronoituu pilvipalveluun välittömästi. Ei enää usean järjestelmän välillä pomppimista ja riskiä siitä, että pullat saapuvat paikalle, mutta neuvottelutila oli jäänyt varaamatta…tai päinvastoin.

Älytoimiston ovenpielinäytöt ovat tyylikkäitä ja moderneja laiteita jotka ovat kytkettyinä suoraan sähköverkkoon ja suunniteltu kestämään pitkään

Taitorin tuotteet ovat saumattomasti liitettävissä kaikkiin esitystekniikkaratkaisuihimme.