Kumppanit

Taitori

Taitorin toimittamaan Smart Office –alustaan on valittavissa neljä moduulia: tilanvaraus, tarjoilutilaus, infonäytöt ja vierailijahallinta. Kattavalla palvelukokonaisuudellaan Taitori Oy on 100 Suomen lupaavimman kasvuyrityksen joukossa. 

Suomalainen älytoimisto – Taitori Smart Office.

Taitori on meidän lisäksemme vakuuttanut myös monia muita suomalaisia asiakkaitaan helppokäyttöisillä, mutta monipuolisilla tilanvaraus- sekä IoT-sensorointijärjestelmillään.

Taitori mittaa. Sinä optimoit.

Tiesitkö, että Taitorin uusimmilla IoT -sensoreilla voidaan mitata tilan eri pisteiden käyttöasteen lisäksi myös

  • ilman laatua,
  • lämpötilaa,
  • melutasoa,
  • valaistuksen tasoa ja
  • hiilidioksidin määrää.

Tämän jälkeen on helppo alkaa hakea ratkaisuja siihen miksi jokin osa toimitilaa on jatkuvasti ylibuukattu ja miksi toisessa päässä rakennusta vain tuulenpesät pyörivät autioilla käytävillä.

Syy voi joskus olla niinkin pieni, kuin huono valo tai ilmanvaihto. Näistä harvoin valitetaan, jos yrityksessä on muitakin vaihtoehtoja. Niin sanotut huonommat tilat vain jäävät vähälle käytölle.

Alan terävimpien innovaatioiden lisäksi arvostamme kumppania valitessa myös kotimaisuusastetta ja palvelualttiutta. Maailma muuttuu nopeaan tahtiin ja toimitiloihin kohdistuu jatkuvasti uusia vaatimuksia mm. IoT –ratkaisujen muodossa.

 

 

Taitorin jatkuvasti kehittyvällä Smart Office alustan avulla me pystymme tukemaan sinua niissä muutoksissa mitä digitalisaatio ja muut tulevaisuuden murrokset eteen heittävät.

Helppo, nopea, älykäs.

Taitorin toimittama alusta on suunniteltu niin, että käyttäjän varatessa tilaa ja tilatessa kokouspullaa joko Outlook add-in kautta, selaimen kautta mobiilisti tai suoraan ovenpielinäytöstä valitsemalla, tieto synkronoituu pilvipalveluun välittömästi. Ei enää usean järjestelmän välillä pomppimista ja riskiä siitä, että pullat saapuvat paikalle, mutta neuvottelutila oli jäänyt varaamatta…tai päinvastoin.

Älytoimiston ovenpielinäytöt ovat tyylikkäitä ja moderneja laiteita jotka ovat kytkettyinä suoraan sähköverkkoon ja suunniteltu kestämään pitkään

Taitorin tuotteet ovat saumattomasti liitettävissä kaikkiin esitystekniikkaratkaisuihimme.