Neuvottelutilat

YRITYSTEN PITÄÄ SEURATA KOKOUSTENSA TEHOKKUUTTA.

Ja taas meni satanen! Jokainen kuvan tai äänen kanssa sähläämiseen tuhlattu 10 minuuttia kuuden hengen osastopalaverin alussa on kokonainen henkilötyötunti. Aika on rahaa, mutta silti se muutaman euron adapteri puuttuu. Me 4Busineksella lupaamme säästää sinulle nuo minuutit!

Helppokäyttöinen ja toimintavarma esitystekniikka ja tilanvarausjärjestelmä säästävät aikaa. Kun kaikki toimii, myös neuvotteluista tulee tehokkaampia ja arvokkaita resursseja käytetään oikeisiin asioihin. Me tarjoamme sinulle tehokkuutta, toimivuutta ja mutkatonta palvelua.

Sinulla on näkemys siitä, mitä teette ja mikä on ydinliiketoimintaanne. Meillä on näkemys siitä, mitkä teknologiaratkaisut tukevat työtänne parhaiten ja tehostat toimintaanne. Esitysteknisten ratkaisujen lisäksi kokonaisuuteen voidaan liittää valaistukseen, turvallisuuteen, mukavuuteen sekä esimerkiksi energiatehokkuuteen liittyviä elementtejä. Kaikki neuvottelutilan laitteet ohjelmoidaan toimimaan saumattomasti yhteen.

Ratkaisut räätälöidään yrityksesi tarpeisiin ja tilaan sopivaksi. Esimerkiksi neuvottelutilaan voidaan perinteisemmän tekniikan lisäksi suunnitella interaktiivinen seinä tai kosketusnäyttö. Toimitiloihin voidaan asentaa myös tilanvarausjärjestelmä, jonka avulla voitte tehostaa tilojen käyttöä ja tuoda vapaat työskentelytilat helposti saataville. Huolto- ja ylläpitopalvelua pystyy tarvittaessa kutsumaan myös kätevästi varausnäytöltä. Toki huoltoon saa yhteyden myös sähköpostitse, puhelimitse tai QR-koodilla.

Ympäristöarvojen ollessa enenevässä määrin keskiössä autamme haastamaan työmatkailua ensisijaisena tapaamisten mahdollistajana. Toteutamme ammattitaidolla tarpeisiinne sopivat etä- ja videoneuvottelujärjestelmät erilaisiin käyttöympäristöihin. Olipa kysymyksessä Teams, Skype, Google Meets tai jokin muu, mahdollistamme sujuvat ja luontevat etätapaamiset ilman alituista pelkoa järjestelmän luotettavuudesta.

ezgif.com-optimize (3)

Neukkarin tehokkuus maksimiin

Koko toimiston muutosprojekti hallussa

Olemme asiantuntijasi esitysteknisen ympäristön ja ohjausautomaation suunnittelussa, laitehankinnoissa, asennuksessa, ohjelmoinnissa ja huollossa. Käytämme vain laadukkaita laitteita ja tekninen tukemme palvelee sinua ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Ja mikä hienointa, järjestelmä on myös valmiina kasvamaan tulevaisuudessa tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä


Kaikki yhteystiedot