4Business toimittaa parhaat näytöt

Parhaan mahdollisen näyttöratkaisun löytämiseksi, ota huomioon seuraavat asiat:

 • Käyttötarkoitus
 • Katseluetäisyys
 • Tilan koko
 • Tilan geometria
 • Valaistusolostuhteet
 • Näyttölaitteen vuorokautinen käyttöaika ja kestävyysvaatimukset

Me 4Busineksella kartoitamme todellisen tarpeesi ja tarjoamme käyttötarkoitukseesi sopivimman näytön.

Tarjoamme ratkaisuja yksittäisestä infonäytöstä aina kymmenien metrien LED-seiniin saakka. Toimitamme ja asennamme myös ulkokäyttöön soveltuvia näyttöjä!

Neuvotteluhuoneiden näytöt

Neuvotteluhuoneen ammattimaisissa näyttöratkaisuissa pitää ottaa huomioon katseluetäisyydet ja valotehovaatimukset. Näiden avulla luodaan mahdollisimman kirkas ja laadukas kuva. 

Ammattinäytöt pitävät sisällään esityksiin soveltuvat ominaisuudet, joiden avulla kuva näytetään oikeassa kuvasuhteessa millä tahansa laitteella. Näytön valinta tehdään käyttötarkoituksen mukaan. 

Ammattikäyttöön tarkoitetut näytöt on suunniteltu kestämään joko jatkuvaa 24/7-käyttöä tai mallista riippuen vähintään 16/7 käyttöä. Lisäksi takuu poikkeaa merkittävästi kuluttajakäyttöön tarkoitetuista televisioista. Tyypillisesti kuluttajatelevisioiden takuu rajaa yrityskäytön korvausvastuun ulkopuolelle. Lisäksi ammattinäyttöjen takuu on muutenkin pidempi.

Oikein valittu näyttöratkaisu on helppokäyttöinen ja ammattinäyttö on mahdollista kytkeä käynnistymään automaattisesti, kun tietokone liitetään käyttökaapeliin.

Me 4busineksella suunnittelemme ja toteutamme sinulle parhaiten soveltuvan näyttöratkaisun!

Videoseinät

Kun tavoitteena on iso ja kustannustehokas näyttö, videoseinä on paras ratkaisu!

Videoseinää on mahdollista käyttää yksittäisenä isona näyttöpintana, mutta se on myös mahdollista jakaa osiin kokoonpanosta riippuen. Videoseinänäyttöä valitessa on tärkeää huomioida:

 • Videoseinänäytön koko
 • Näytön tarkkuus
 • Näytön kuvasuhde
 • Näytön kirkkaus
 • Yksittäisten näyttöjen reunakehysten mitta

Videoseinä on mahdollista integroida myös kalusteisiin, jolloin suurikin näyttökokonaisuus on visuaalisesti miellyttävä. Halutessasi suunnittelemme ja toteutamme kalusteintegraation yhteistyökumppaneidemme kanssa, tai konsultoimme sisustussuunnittelijaanne visuaalisesti ja teknisesti toimivan kalusteratkaisun toteuttamiseksi.

Me 4busineksella suunnittelemme ja toteutamme tarpeisiinne parhaiten soveltuvan videoseinäratkaisun!

LED-seinät

LED-ratkaisu mahdollistaa suoran seinän, lattian tai katon lisäksi myös erilaisia muotoja, kuten kaarevat pinnat ja sisä- sekä ulkokulmat. LED-seinä on täydellinen ratkaisu, kun halutaan toteuttaa iso ja erittäin näyttävä kokonaisuus.

Led-seinää on mahdollista käyttää yhtenä isona näyttökokonaisuutena tai tarvittaessa jakaa pienempiin osiin. Toiminnallisuus voidaan myös toteuttaa siten, että erilaiset esitystilanteet ovat helposti vaihdettavissa yhdellä painalluksella – näin ollen sama LED-seinä soveltuu hyvin eri käyttötarkoituksiin.

LED-näyttöpintaa suunniteltaessa on tärkeää huomioida muun muassa minimikatseluetäisyys, sopiva näyttöpinnan koko, haluttu muoto, tarvittava maksimikirkkaus, sekä parhaiten käyttötarkoitukseen soveltuva resoluutio.

Me 4busineksella suunnittelemme ja toteutamme sinulle parhaiten soveltuvan LED-näyttöpintaratkaisun!

Videoprojektorit

Videoprojektorit ovat kustannustehokkaita suurten tilojen (esitys)ratkaisuja. Ne sopivat erityisen hyvin myös kosketusherkkien kuvapintojen toteuttamiseen. Modernit, kolmiulotteisiin pintoihin heijastetut projection mapping -toteutukset ovat parhaimmillaan erittäin näyttäviä ja elämyksellisiä kokonaisuuksia.

Projektori on mainio ratkaisu neuvotteluhuoneeseen, kun tavoitteena on yli 100” näyttöpinta ja tilassa toteutuvat sopivat valaistus- ja sijoittelumahdollisuudet.

Tyyppillisten perusprojektorien lisäksi nykyisin on saatavilla kattava valikoima interaktiivisia projektoreja, joiden avulla taustaa on mahdollista käyttää esimerkiksi piirtopintana, näytön osioimiseen tai tietokoneen ohjaamiseen. Tällaiset projisointiratkaisut soveltuvat hyvin esimerkiksi opetus- ja projektityöskentelytiloihin.

Projektorit voidaan jakaa kiinteällä tai vaihdettavalla optiikalla varustettuihin vaihtoehtoihin. Kiinteällä optiikalla varustetut projektorit ovat yleensä kohtuullisen edullisia suhteessa valotehoon ja laitteen fyysiseen ulkomittaan. Nämä laitteet soveltuvat hyvin neuvotteluhuoneisiin, pieniin koulutustiloihin ja vaikkapa myymälöiden ja ravintoloiden visualisointiin.

4Busineksen tarjoamat optiikkavaihtoehdot ja runkojen erilaiset valotehot mahdollistavat monipuolisia videoprojektori-toteutuksia.

Projisointipinnaksi on valittavissa useita vaihtoehtoja, kuten kiinteästi seinälle asennettava kehysvalkokangas, moottorikangas tai manuaalisesti laskettava kangas. Valkokankaaseen voidaan valita myös akustisesti läpäisevä punottu tai mikroperforoitu materiaali, jolloin kaiuttimet on mahdollista asettaa / piilottaa valkokankaan taakse.

Me 4Busineksella  suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivimman videoprojektoriratkaisun!

Ulkokäyttöön soveltuvat näytöt ja led-seinät

Ulkokäyttöön tarkoitetut näytöt ovat erinomainen keino tavoittaa haluttu kohderyhmä oikeanlaisella sisällöllä ja viestillä. Etähallittava DS-järjestelmä onkin keino, jolla ulkonäyttöjen viestintää voidaan ohjata tietoverkon yli ajastetusti tai reaaliaikaisesti täysin viiveettä.

Kun suunnittelet ulkonäyttöä, ota huomioon:

 • Visuaalisesti paras mahdollinen sijoittelu
 • Lämpötilavaihtelut
 • Kosteus

Ulkokäyttöön tarkoitettu näyttöratkaisu on poikkeuksetta suunniteltu siten, että näytön valovoima on olosuhteiden asettamien vaatimusten mukainen. Esimerkiksi suoraan auringonvalolle altistuvalta näytöltä vaaditaan huomattavasti enemmän valovoimaa, kuin varjossa sijaitsevalta näytöltä. Näyttöpaneelin kestävyydessä ja komponenttien laadussa huomioidaan säävaihtelualtistuksen lisäksi myös suurien käyttötuntien aiheuttamat laatuvaatimukset.

Erittäin vaatiivissa olosuhteissa toimiville ulkonäytöille  suunnittelemme ja toteutamme olosuhteiden vaatimusten mukaiset kabinointiratkaisut, joilla on mahdollista saavuttaa oikeanlainen kosteus, lämpötila ja ilmanvaihtotaso.

Ulkonäyttöratkaisuvalikoimamme käsittää näyttöratkaisut yksittäisistä näytöistä, kymmenien metrien levyisiin, ulkokäyttöön soveltuviin LED-seinäkokonaisuuksiin asti.

Me 4Busineksella suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivimman ulkonäyttöratkaisun!