4Large Board (20+ hlöä)

4Large Board -neuvottelupaketti on suunniteltu johtoryhmän tarpeisiin yli 20 henkilölle. Näyttävä kokonaisuus yhdistää ihmiset ja tekniikan luoden sujuvan käyttökokemuksen kaikille osallistujille. Johtoryhmä pystyy keskittymään olennaiseen.

Projisointi toteutetaan Panasonicin laserprojektorilla, jonka kuva heijastetaan kolme metriä leveälle moottoroidulle valkokankaalle. Äänentoisto tapahtuu korkeatasoisilla Genelecin aktiivikaiuttimilla, jotka sijoitetaan seinäkannakkeisiin valkokankaan molemmin puolin.

Neuvottelutilan AV-laitteita ohjataan Control4-järjestelmän painonapeista. Painonapit sijoitetaan pöytäkaivon yhteyteen niin, että kussakin pöytäkaivossa on painikkeisto. Esitystekniikkaan liittyminen onnistuu kätevästi pöytäkaivoon sijoitettujen HDMI-, VGA- tai DisplayPort-liittimin.

Esitystekniikan käyttö on vaivattoman helppoa, eikä se edellytä mittavaa käytönopastusta. Esityksen aloitus painonappien avulla on helppoa. Voit esimerkiksi liittää tietokoneen HDMI-kaapeliin ja painaa vastaavaa HDMI-painiketta, näyttö käynnistyy ja äänentoisto ohjautuu oikeaan asentoon vain yhdellä napin painalluksella! Myös esittäjän vaihto tapahtuu painonapeista.

Pöytäkaivoista viisi on sijoitettu pöytään ja yksi AV-vaunuun, joka toimii tarvittaessa myös puhujan pönttönä. Pöytäkaivon kaikki kaapelit ovat takaisin kelautuvia, jolloin ne antavat aina siistin vaikutelman. Kaapelien pituus on vähintään 1,5 m.