4Large Multi (12+ hlöä)

4Large on monitoimi- ja koulutustila yli 12 henkilön tarpeisiin. Monipuolinen kokonaisuus antaa mahdollisuuksia ja luo toimivat ja laadukkaat puitteet kohtaamisille.

Tilassa projisointi toteutetaan Panasonicin laserprojektorilla, jonka kuva heijastetaan moottoroidulle, kolme metriä leveälle valkokankaalle. Tarvittaessa tilaan asennetaan apunäyttö, jotta myös takana olevat käyttäjät näkevät esityksen hyvin. Esityslaitteet esittävät samaa materiaalia yhtä aikaa. Äänentoisto on järjestetty Genelecin korkealaatuisilla aktiivikaiuttimilla, jotka tulevat valkokankaan molemmin puolin seinäkannakkeisiin.

Neuvottelutilan AV-laitteita ohjataan Control4-järjestelmän avulla painonapeista. Painonapit sijoitetaan pöytäkaivon yhteyteen niin, että pöytäkaivoilla on omat painikkeistonsa. Liittyminen esitystekniikkaan on mutkatonta AV-kalusteeseen sijoitettujen HDMI-, VGA- tai DisplayPort-liittimien avulla sekä Barco ClickShare -järjestelmällä. Pöytäkaivon takaisin kelautuvien kaapelien pituus on vähintään 1,5 m.

Tekniikan käyttäminen on vaivatonta. Esityksen voi aloittaa esimerkiksi liittämällä tietokone HDMI-kaapeliin ja painamalla vastaavaa HDMI-painiketta. Videoprojektori käynnistyy ja äänentoisto ohjautuu heti oikeaan asentoon. Kaikki AV-laitteet asennetaan AV-vaunuun, joka toimii tarvittaessa myös ns. puhujan pönttönä.