4Large Project (12+ hlöä)

4Large Project -neuvottelupaketti on suunniteltu yli 12 henkilölle projektitilaksi. Se tekee projektitilastasi käyttökokemukseltaan loistavan ja mahdollistaa esityksen suunnan vaihdon seinältä toiselle. Älykäs ratkaisu toimii aina.

Projisointi toteutetaan Panasonicin laserprojektorilla. Kuva heijastetaan kolme metriä leveälle maalatulle seinälle, joka toimii sekä valkokankaana että tussitauluna. Tilan esityssuuntaa voidaan vaihtaa nappia painamalla toiselle seinälle projektoriin asennettavan moottoroidun peililinssin ansiosta.

Äänentoisto tapahtuu Genelecin laadukkailla aktiivikaiuttimilla, jotka sijoitetaan etummaisen esityspinnan molemmin puolin seinäkannakkeisiin.  Kaikki AV-laitteet asennetaan AV-vaunuun, jota voidaan käyttää myös ns. puhujan pönttönä.

Neuvottelutilan AV-laitteita ohjataan painonapeista Control4-järjestelmän avulla. Painonapit sijoitetaan pöytäkaivoon niin, että jokaisella pöytäkaivolla on painikkeisto. Esitystekniikkaan voi liittyä helposti AV-kalusteeseen sijoitettujen HDMI-, VGA- tai DisplayPort-liittimien avulla sekä langattomasti Barco ClickShare -järjestelmällä. Pöytäkaivon kaikki kaapelit ovat takaisin kelautuvia, joten sinun ei tarvitse katsella turhia kaapelisotkuja.

Tekniikan käyttäminen on vaivatonta, eikä siihen tarvita suurta käytönopastusta. Esitys on helppo aloittaa painikkeilla, voit esimerkiksi liittää tietokoneen HDMI-kaapeliin ja vain painaa vastaavaa HDMI-painiketta. Videoprojektori käynnistyy ja äänentoisto ohjautuu oikeaan asentoon kätevästi yhdellä napin painalluksella. Esittäjän vaihto sujuu myös painonapista.