4Medium (10-12 hlöä)

4Medium-neuvottelupaketti on suunniteltu sopimaan täydellisesti 10–12 henkilön neuvottelutiloihin, joissa halutaan hyödyntää videoneuvottelua. Kätevän, valmiiksi mietityn paketin avulla neuvottelutilasta tulee kerralla fiksu.

Samsungin 82” näyttö tulee kiinteään seinätelineeseen. Äänentoisto tapahtuu korkealaatuisilla Genelecin aktiivikaiuttimilla, jotka sijoittuvat näytön molemmin puolin seinäkannakkeisiin. Pöytäkaivoja on yhteensä kolme ja niiden kaapelien pituus on vähintään 1,5 m. Videoneuvottelua varten asennetaan Microsoftin web-kamera, johon voi liittyä pöytäkaivossa olevalla USB-kaapelilla.

Neuvottelutilan AV-laitteita ohjataan painonapeista Control4-järjestelmän avulla. Painonapit sijoitetaan pöytäkaivoon niin, että jokaisella pöytäkaivolla on oma painikkeistonsa. Esitystekniikkaan liittyminen on helppoa pöytäkaivoon sijoitettujen HDMI-, VGA- tai DisplayPort-liittimien avulla. Pöytäkaivon kaapelit ovat takaisin kelautuvia, joten vältyt kaapelisotkuilta.

Esityksen aloitus on vaivatonta, eikä se edellytä mittavaa käytönopastusta. Esityksen aloittaminen käy näppärästi painonapeista esimerkiksi liittämällä tietokone HDMI-kaapeliin ja painamalla HDMI-painiketta. Näyttö käynnistyy ja äänentoisto ohjautuu oikeaan asentoon vain yhdelle painalluksella. Myös esittäjän vaihto luonnistuu kätevästi painonapista.