4Medium (6-8 hlöä)

4Medium-neuvottelupaketti on erinomainen ratkaisu 6–8 henkilön neuvottelutiloihin, johon halutaan myös mahdollisuus videoneuvotteluun. Saat kunnon laitteet ja asennustyön samassa paketissa ilman ylimääräistä vaivannäköä.

Samsungin 65” näyttö asennetaan kiinteään seinätelineeseen. Äänentoisto toteutetaan Genelecin laadukkailla aktiivikaiuttimilla, jotka tulevat näytön molemmin puolin seinäkannakkeisiin. Pöytäkaivoja on kaksi ja niiden kaapelien pituus on vähintään 1,5 m. Videoneuvottelua varten näyttölaitteen päälle asennetaan Microsoftin web-kamera. Kameraan liitytään USB-kaapelilla, joka löytyy pöytäkaivosta.

Neuvottelutilan AV-laitteita ohjataan Control4-järjestelmän avulla painonappien välityksellä. Painonapit sijoitetaan pöytäkaivon yhteyteen niin, että jokaisella pöytäkaivolla on oma painikkeisto.

Esitystekniikkaan on helppo liittyä pöytäkaivoon sijoitetuilla HDMI-, VGA- tai DisplayPort-liittimillä. Pöytäkaivon kaikki kaapelit ovat tietysti takaisin kelautuvia, joten kaapelit pysyvät siististi katseilta piilossa.

Esityksen aloitus on helppoa, eikä vaadi isoa käytönopastusta. Esitys voidaan aloittaa painonapeista esimerkiksi liittämällä tietokone HDMI-kaapeliin ja painamalla vastaavaa HDMI-painiketta. Näyttö käynnistyy ja äänentoisto ohjautuu oikeaan asentoon. Kaikki tämä tapahtuu vain yhdellä napin painalluksella. Myös esittäjän vaihto onnistuu kätevästi painonapista.