4Medium (8-10 hlöä)

4Medium-neuvottelupaketti on mainio ratkaisu 8–10 henkilön neuvottelutiloihin, johon tarvitaan mahdollisuus videoneuvotteluun. Valmiin paketin avulla teet neuvottelutiloista fiksuja toimintavarmoilla laitteilla ja takuuvarmalla asennuksella.

Samsungin 75” näyttö asennetaan kiinteään seinätelineeseen. Näytön molemmille puolille seinäkannakkeisiin tulevat Genelecin korkealaatuiset aktiivikaiuttimet.

Pöytäkaivoja tilassa on kolme ja niiden kaapelien pituus on vähintään 1,5 m. Videoneuvottelua varten näytön päälle asennetaan Microsoftin web-kamera. Kameraan on helppo liittyä pöytäkaivossa olevalla USB-kaapelilla.

Neuvottelutilan AV-laitteita ohjataan Control4-järjestelmän avulla painonapeista. Painonapit sijoitetaan pöytäkaivon yhteyteen niin, että jokaisella pöytäkaivolla on oma painikkeisto. Esitystekniikkaan liittyminen tapahtuu pöytäkaivosta löytyvin HDMI-, VGA- tai DisplayPort-liittimin. Pöytäkaivon kaikki kaapelit ovat takaisin kelautuvia, joten kaapelit pysyvät siististi.

Esityksen aloitus on mutkatonta, eikä se edellytä isoa käytönopastusta. Esitys on helpointa aloittaa painonapeista liittämällä tietokone HDMI-kaapeliin ja painamalla vastaavaa HDMI-painiketta. Näyttö käynnistyy ja äänentoisto ohjautuu oikeaan asentoon yhden napin painalluksella! Myös esittäjän vaihto tapahtuu painonapista.