Referenssit
Projektin kokoluokka:

Asianajotoimisto Krogerus

Hyvä toimitila heijastaa yrityksen kulttuuria

Lämpö, kodikkuus ja yhteisöllisyys ovat adjektiiveja, jotka tulevat mieleen yhteistyöstämme Krogeruksen kanssa.

– Lähdimme hakemaan uusia tiloja muutama vuosi sitten, ja tavoitteena oli löytää Krogerukselle toimitilat, jotka tukisivat ennen kaikkea toiminnallisuutta, tiimityötä ja tunnelmaa. Siinä vaiheessa, kun suunnittelutyö lähti liikkeelle, oli luontevaa ottaa mukaan 4business suunnittelemaan tiloja AV-ratkaisujen osalta. Se mahdollisti sen, että pääsimme tekemään kaluste- ja sähkösuunnittelua yhdessä alusta alkaen, ja että lopputulos on eheämpi kokonaisuus, Asianajotoimisto Krogerus Oy:n COO Piia Järvinen kertoo. 

– Urakan aikana yhteistyössä parasta oli molemminpuolinen luottamus, yhteistyö ja kommunikaatio. Kuten aina, urakoissa tulee vastaan esimerkiksi aikatauluhaasteita, mutta meistä tuntui, että 4business kuunteli ja kulki rinnallamme hienosti. Tuli tilanteita, joissa heidän joustavuuttaan kaivattiin erityisesti, ja arvostamme edelleen, että sellaista joustavuutta löytyi.  Lisäksi täytyy sanoa, että 4busineksen kanssa tämän urakan ja projektin tekeminen oli tosi kivaa, Järvinen jatkaa.

Hybridityöaikana toimitilojen tulee tarjota lisäarvoa kuten yhteisöllisyyttä, viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta. Uusissa tiloissa huokuvatkin Krogeruksen ytimessä olevat lämpö ja kodikkuus yhdistettynä helppokäyttöisen teknologian tuomiin etuihin.

– Krogerus on yksi alansa huipputoimijoista, joten me asetimme tavoitteeksemme luoda heille AV ja Smart Office -kokonaisuuden, joka istuu muuhun sisustukseen saumattomasti siinä liikaa roolia ottamatta. Krogeruksella on osattu ottaa jo aikaisessa vaiheessa hybridityöskentely hienosti huomioon, joten tiloista löytyy nyt tarvittava tekniikka, jotta ihmiset voivat työskennellä laadukkaasti ajasta ja paikasta riippumatta, toteaa 4business Oy:n myyntipäällikkö Lari Pakkanen.

– Poikkeuksellisen hienoa yhteistyössämme mielestäni on ollut suora, sujuva ja huomioonottava tapa kommunikoida ja ratkaista matkalla vastaan tulleita haasteita. Alusta asti meillä oli sellainen tunne, että olemme osa Krogerus-perhettä, ja tämän allekirjoittaa jokainen heille töitä tehnyt 4B:läinen, lisää Pakkanen.

Tehokkaita tiimitiloja ja näyttäviä neuvotteluhuoneita

4busineksen mukaan tulo jo projektin alkumetreillä mahdollisti sen, että AV ja Smart Office -ekosysteemin vaatimukset saatiin mukaan järjestelmäkaavioihin ja sähköpiirustuksiin. Kaikki vaadittavat runkokaapeloinnit kulkevat katto-, seinä- ja lattiarakenteissa, joten ne eivät häiritse viimeisteltyä sisustusta.

– Olimme onnekkaita, kun saimme olla mukana useissa suunnittelu- ja työmaapalavereissa. Tämän ansiosta kaikki osapuolet tiesivät tarkalleen mitä mihinkin on tulossa. 4busineksen pitkäaikainen kumppanuus Samsungin kanssa mahdollisti laadukkaat ja nopeat toimitukset sekä ensiluokkaiset tuotteet, Pakkanen sanoo.

Asiakastilojen yhdistettävään neuvottelutilaan tuli kaksi Samsung The Wall LED-seinää ja kolmas LED-seinä asennettiin erilliseen seminaari- ja koulutustilaan. AV-järjestelmiä asennettiin kaikkiaan viiteen kerrokseen; neuvottelu- ja koulutustilojen lisäksi myös aulaan, kahvioon, kirjastoon, terasseille ja kuntosalille. Kerralla toteutettu järjestelmä on sekä käyttäjäystävällinen että toimintavarma.

Valovoimaisia esityksiä

– Suurin wow-asia toteutuneessa AV-kokonaisuudessa ovat ehdottomasti Samsung The Wall LED-seinät. Laadukkaiden näyttöjen lisäksi tänne on asennettu myös erinomainen äänentoistolaitteisto sekä mikrofonit ja kamerat, Krogeruksen ICT Manager Jaakko Tapionlinna kertoo.

Samsung The Wall:n 109 tuumainen LED-seinä tarjoaa visuaaliseen elämykseen, jota vierailijatkin ihastelevat. Syvät ja tasaiset mustan sävyt, harmaasävyjen tarkka lineaarinen toisto, perinteisiä LED-näyttöjä tarkemmat ja puhtaammat RGB-värit sekä 1600 lumenin valovoima luovat vertaansa vailla olevaa kontrastia, värien syvyyttä ja yksityiskohtaisuutta. Pienemmän pikselitiheyden ja heijastamattoman näytön vuoksi esitystä voi katsoa myös läheltä ilman että kuva menee rakeiseksi.

Kehityksen kärjessä

4business tulee Krogeruksen kumppanina jatkossa ylläpitämään sekä huoltamaan ja kehittämään Krogeruksen AV-kokonaisuutta.

– Käytössämme on 4busineksen huolenpitopalvelu, joka vapauttaa sisäisten it-resurssiemme aikaa liiketoimintakriittisempiin tehtäviin. Yhteistyössä parasta on 4busineksen jousto ja erinomainen asiantuntemus teknisellä tasolla AV-ratkaisuista, Tapionlinna kiittää.

– 4business vastaa Krogeruksen AV-tekniikan toimivuudesta huolenpitopalveluillaan. Samalla pyrimme luonnollisesti kehittämään Krogerukselle kriittisiä toiminnallisuuksia tässä alati muuttuvassa maailmassa. Tällä hetkellä seuraamme silmä kovana, mitä uutta muun muassa Microsoft ja Google ovat tuomassa hybridityöskentelyyn ja miten se tulee vaikuttamaan tulevaisuuden AV-ratkaisuihin, Pakkanen lupaa.

Lahjakkaiden asiantuntijoiden koti

Asianajotoimisto Krogerus Oy [https:// www.krogerus.com] on yksi Suomen suurimmista liikejuridiikan asianajotoimistoista, jonka menestys perustuu sekä juristien asiantuntemukseen ja kykyyn tarjota korkealaatuisia oikeudellisia ratkaisuja että vahvaan sitoutumiseen niin asiakkaita kuin kollegoita kohtaan. Krogerus on säännöllisesti mukana markkinoiden merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. 

Tutustu tarkemmin Krogeruksen uusien toimitilojen teknisiin ratkaisuihin. Tuotteiden huippukohdat.