Referenssit
Projektin kokoluokka:

Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka

Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan palveluita tarjoava brändi uudelle tasolle.

“Tekniikan on toimittava saumattomasti ja eri tilojen on oltava yhdenmukaisia, kun 250 ammattilaista työskentelee asiakkaidensa menestystarinoiden eteen” sanoo ICT-asiantuntija Mikko Kurhela Castrén & Snellmanilta.

Projektin suunnitteluvaiheessa asiakkaan vaatimuksena oli käyttäjäkokemus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys, sekä ensiluokkainen äänen- ja kuvanlaatu. Toimiston ilmeen ja laatutason kanssa linjassa oleva erittäin huoliteltu asennustyöjälki oli asiakkaalle tärkeää. Suunnittelussa huomioitiin myös asianajotoimiston erityistarpeet, kuten välimiesistuntojen pitämiseen liittyvät teknologiaratkaisut.

“4businekselle on tärkeää, että lopputulos on hyvä ja asiakas on siihen tyytyväinen” Kurhela jatkaa.

“Olemme 4busineksella erittäin otettuja, että saimme olla tässä hienossa hankkeessa mukana sekä suunnittelu-, että toteutusvaiheessa. Tuotamme Castren & Snellmanille myös huolto- ja elinkaaripalvelun, joka takaa asiakkaalle huolettoman ja vaivattoman ylläpidon, sekä tarjoaa heille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ilman teknisiä ongelmia” toteaa Ville Honkanen 4business Oy:stä.

Tekniikan on toimittava saumattomasti ja eri tilojen on oltava yhdenmukaisia.

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!