Castrén & Snellman

(2019)

Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4Business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan palveluita tarjoava brändi uudelle tasolle.

– Tekniikan on toimittava saumattomasti ja eri tilojen on oltava yhdenmukaisia, kun 250 ammattilaista työskentelee asiakkaidensa menestystarinoiden eteen, sanoo ICT-asiantuntija Mikko Kurhela Castrén & Snellmanilta.

Projektin suunnitteluvaiheessa asiakkaan vaatimuksena oli käyttäjäkokemus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys, sekä ensiluokkainen äänen- ja kuvanlaatu. Toimiston ilmeen ja laatutason kanssa linjassa oleva erittäin huoliteltu asennustyöjälki oli asiakkaalle tärkeää. Suunnittelussa huomioitiin myös asianajotoimiston erityistarpeet, kuten välimiesistuntojen pitämiseen liittyvät teknologiaratkaisut.

– 4Businekselle on tärkeää, että lopputulos on hyvä ja asiakas on siihen tyytyväinen, Kurhela jatkaa.

– Olemme 4Busineksella erittäin otettuja, että saimme olla tässä hienossa hankkeessa mukana sekä suunnittelu-, että toteutusvaiheessa. Tuotamme Castren & Snellmanille myös huolto- ja elinkaaripalvelun, joka takaa asiakkaalle huolettoman ja vaivattoman ylläpidon, sekä tarjoaa heille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ilman teknisiä ongelmia, toteaa Ville Honkanen 4Business Oy:stä.

Tekniikan on toimittava saumattomasti ja eri tilojen on oltava yhdenmukaisia.

Ota yhteyttä

Tuomas Immonen

Myynti- ja Teknologiajohtaja
+358 400 615 399
tuomas.immonen@4business.fi