Referenssit
Projektin kokoluokka:

Golf Lounge Espoo

Golf Lounge Espoo – enemmän elämyksiä golffareille

Golf Lounge Espoo on 1200m² on golfin viihtymiskeskus Espoon Keran hallissa.

Golf Lounge on Euroopan modernein golfin sisäharjoittelukeskus, jonka tarkoituksena on luoda entistä parempia palveluita lajin harrastajille. Keran hallilla Espoossa marraskuussa 2020 avattu ensimmäinen Lounge tarjoaa harrastajille mahdollisuuden viihtyä lajin parissa ympäri vuoden yli 1200m² lämpimässä hallissa, joka on kalustettu tasokkaasti pelaajia varten.

Golf Loungen välittömässä tunnelmassa on mukavaa viettää aikaa ystävien ja golf-harjoittelun parissa. Voisi jopa sanoa, että se on golffareiden oma olohuone. Suuri lähipelialue, Par2-rata, 20 lyöntipaikkaa ja kahdeksan Trackman4-simulaattoria luovat täysin poikkeuksellisen kokonaisuuden.

Tavoitteena oli rakentaa moderni 2020-luvun viihteellinen golfin harjoittelukeskus ympärivuotiseen käyttöön. Tilassa haluttiin yhdistyvän niin laadun, viihteellisyyden kuin poikkeuksellisten elämyksien. Projekti valmistui ennätyksellisessä 61 vuorokaudessa 4busineksen ja muiden yhteistyökumppaneiden toimesta. 

Koska 4busineksen henkilökunta on golf-henkistä porukkaa, tämä urakka oli poikkeuksellisen innostava ja mielenkiintoinen.

Monipuolista sisältöä laadukkailta näytöiltä

Loungessa visuaalisuus ja sen tukeminen tekniikan keinoin oli ehdoton lähtökohta. Tavoitteena oli tehdä hienoin sisäharjoittelukeskus Euroopassa ja olimmekin erittäin otettuja, että 4business pyydettiin mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan hanketta. Digitaalisella ulkomainonnalla (DOOH – Digital Out Of Home) on Loungessa suuri merkitys ja viestintää tarjoillaankin kävijöille yhdeksän erittäin kirkkaan 55” – 65” Samsung QH-R -ammattinäytön voimin. Näyttöjen 24/7 paneeli, loistava kuvanlaatu ja kattavat toiminnallisuudet takasivat meille mahdollisuuden toteuttaa Loungeen asiakkaan kaipaaman tyyliin sulautuvan ja näyttävän kokonaisuuden. Markkinoinnin ja tunnelman luomisen lisäksi kävijät voivat katsella näytöiltä esimerkiksi golf-kisoja. Sisällön helppoon hallinnointiin ja sen jakamiseen käytimme kotimaisen QEM Softwaren digital signage -alustaa sekä Control4-videomatrisointia ja AV-logiikkaa.

Virtuaalikierros maailmalla

Modernit TrackMan4-simulaattorit tarjoilevat pelaajille mahdollisuuden kokea yli 70 täysmittaista tai kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Lisäksi moderniin tutkateknologiaan perustuvassa
TrackMan4-lyöntianalysaattorissa on mahdollista treenata lyöntiä huippukuntoon, tai vaikkapa testata mailoja simulaattorin kertoessa yli 40 tunnistetietoa lyönnistä. Simulaattoreihin on asennettu myös AI-sovellus, joka analysoi lyönnit ja antaa pelaajalle henkilökohtaiset kehittymisalueet ja liikeradat. 4business varusti TrackMan4-simulaattorit suorituskykyisillä HP Omen -tietokoneilla, 23” kosketusnäytöillä sekä kompakteilla, mutta kirkkailla laser-teknologiaan pohjautuvilla Epson-projektoreilla.

GoGolf JPG Fullsize-2
GoGolf JPG Fullsize-9

Äänimaailma viimeistelee tunnelman

Toteutimme tiloihin tasokkaan äänentoisto- ja musiikkijärjestelmän tarvittavaan heittoetäisyyteen kokonsa puolesta sovitetuilla Genelec 4000 -sarjan aktiivisilla asennuskaiuttimilla. Kierrätetystä painevaletusta alumiinista valmistetut kaiuttimet soveltuvat erinomaisesti tarkoitukseensa ja iisalmelaisen kaiutinvalmistajan raaka-alumiiniviimeistely sopii Loungen tyyliin mukavasti. Äänentoiston ohjaus tapahtuu Symetrixin digitaalisesta audioprosessorista, jota ohjataan 4businessin tekemästä helppokäyttöisestä kosketuskäyttöliittymästä. Tapahtumia varten asensimme Loungeen koko alueen kattavan langattoman Sennheiser-mikrofonijärjestelmän.

Äänimaailmassa ja sen laadussa on huomioitu myös yksityiskohdat. Esimerkiksi Loungessa on suunniteltu eri kellonajoille soveltuvat soittolistat, jotka ottavat huomioon tempon ja sävellajit, jotta toiminta on mietittyä ja huoliteltua. Lähipelialueella kaikki reiät on valaistu siten, että kirkkautta voi säätää.

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!