Referenssit
Projektin kokoluokka:

Padel Club Finland

Padel Club Finland, iDiD ja 4business – yhdessä pelataan!

4business ja iDiD rakensivat Padel Club Finlandin asiakkaille klubimaisen ympäristön ja ensiluokkaisen tiedotuskanavan äänen ja kuvan keinoin.

Tervetuloa viihtymään paremman tunnelman padel-klubeille.

Padel Club Finland on erittäin nopeasti laajentunut, täysin uudenlainen 22 padel-klubia käsittävä urheilukokonaisuus. PCF-toimipisteitä löytyy jo ympäri Suomen ja ketjun kasvu jatkuu edelleen. Räjähdysmäiseen suosioon kasvaneen trendilajin tunnuspiirteitä ovat nopeatempoisuus ja energisyys!

Suositun urheilumuodon harrastustilat haluttiin viedä 4busineksen kanssa korkeammalle tasolle viihtyvyyden ja tiedotuksen saralla. 4busineksen, sekä yhteistyökumppani iDiDin ansiosta PCF:n padel-klubeilla ympäri Suomen koetaan nyt elämyksellisempiä urheilukokemuksia.

4business suunnitteli ja toteutti Padel Club Finlandille laadukkaan kuvan- ja äänentoiston, sekä monipuolisen ja helppokäytöisen, pilvihallittavan julkaisujärjestelmän tiedotusta sekä markkinointia varten.

Padel Club Finlandin kiinteistökehitysjohtaja Juha Jokela kertoo yhtiön siirtyneen 4busineksen ansiosta tähän päivään ääni- ja kuvateknisissä asioissa.

”Haluamme viestiä erilaisista tapahtumista ja tarjouksista. Näiden lisäksi julkaisujärjestelmässä voi näyttää opetusvideoita.”

Jokela muistuttaa, että yritystapahtumissa näytöt ovat oiva tapa monenlaiseen ajankohtaiseen tiedottamiseen.

Yhteistyöhön ollaan tyytyväisiä: ”PCF valitsee 4busineksen yhteistyökumppaniksi myös jatkossa.

PCF-klubeilla on nyt nopean tiedotuksen kanava, sekä viihtyisämmät etkot ja jatkot.

PCF-klubeilla vietetään aikaa pelaamisen lisäksi rentoutuen ja ystäviä tavaten. Lajin nopeatempoisuutta taittaa täydellisesti mahdollisuus valmistautua yhdessä peliin ja käydä sen jälkipuinnit padeliin optimoidussa, viihtyisässä ja klubimaisessa ympäristössä: Laadukkaalla kuvalla ja äänellä on suuri merkitys pelaajille – tähän PCF halusi panostaa.

4busineksen Jaakko Suisto kertoo padel-halleille toteutetusta järjestelmästä, joka varmistaa nopean tiedotuksen kuvin tai videoin:

”4busineksen järjestelmäkumppanina toimi kotimainen iDiD, jonka tarjoama järjestelmä sopii erinomaisesti esimerkiksi ketjuliikkeille ja vastaaville toimijoille, joilla on tarve säännölliselle ja reaaliaikaiselle tiedottamiselle.” Esitettävä materiaali voi olla lähes mitä tahansa: Mainoksia, hinnastoja, videoita tai mitä tahansa materiaalia, jolla halutaan tavoittaa yleisö.

”iDiDin monipuolinen, mutta hyvin helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä tuo esityksiin erinomaisen työkalun. Hidas ja kankea printtitiedottaminen ei ole enää nykypäivää, vaan viesti on saatava välittymään nopeasti, tehokkaasti ja oikea aikaisesti” Jaakko Suisto jatkaa.

iDiDillä teknologiasta vastaava Timo Portimojärvi kertoo helppokäyttöisyyden olevan yksi asiakkaiden yleisimmistä toiveista julkaisujärjestelmän suhteen.

”Yhteistyössä 4busineksen kanssa huolehdimme käyttäjästä ihan sieltä alusta aina käytön arkeen asti. Asiakkaat voivat tällä julkaisujärjestelmällä infota omaa kohderyhmäänsä helposti, mutta fiksusti ja tyylikkäästi” Timo Portimojärvi kertoo.

Padel Club Finland, 4Business ja iDiD – yhdessä pelataan!