VR Group

(2018)

VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4Business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4Busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen.  

Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen kilpailutusta varmistaaksemme heille mahdollisimman hyvin tarpeisiin soveltuvat palvelut ja ratkaisut.

Kyseessä oli myös iso kulttuurinmuutos, sillä aiemmin työntekijöillä oli nimetyt työpisteet, kun taas uudet tilat toimivat "smart office" -idealla, jossa ei ole nimettyjä työpisteitä. Tilanhallintaratkaisut yhdessä toimivien neuvotteluhuoneiden ja videoneuvottelulaitteiden kanssa ovat suuressa roolissa. 

Toteutimme yli 100 neuvotteluhuonetta, joista videoneuvotteluvalmiuksin noin puolet. Lisäksi toteutimme mukautuvia projektitiloja, joissa ihmiset voivat työskennellä, pitää pieniä tapaamisia sekä käyttää tilaa suuremmalle joukolle esiintyessään tilaan asennetun laadukkaan esitystekniikan ansiosta.
Kaikissa huoneissa on Samsung-näytöt, Genelec-kaiuttimet sekä isoimmissa tiloissa Poly-videoneuvottelulaitteet.

Tilojen hallintaa tehostamaan toteutimme Taitori-tuotteilla ja -palveluilla kokonaisuuden, joka sisältää ovenpielinäytöt, varaustilanteen näkymät aulojen infonäytöillä, catering-integraation sekä mobiilikäyttöliittymän.

Toteutuksen kantavana teemana on tilojen harmonisuus, jolla tavoitettiin yksinkertainen ja luotettava käyttökokemus. Asiakas kiittelee yhteistyötä onnistuneeksi. 

– Jos meillä on ollut jotain haasteita, niin ratkaisut ovat löytyneet, sanoo Kari Luukkonen, Head of Shared IT Services, VR Group. 

Jos meillä on ollut jotain haasteita, niin ratkaisut ovat löytyneet.

Ota yhteyttä

Tuomas Immonen

Myynti- ja Teknologiajohtaja
+358 400 615 399
tuomas.immonen@4business.fi