Takaisin

AV Artesaani

4business AV-artesaanit

Visiosta todeksi! 4busineksen AV-artesaanit palvelevat intohimosta asiakasta ja AV-tekniikkaa kohtaan!

4busineksen AV-artesaanit palvelevat intohimosta asiakasta ja AV-tekniikkaa kohtaan!

Ihmisen työura on liian lyhyt, jotta sitä kannattaa käyttää tehdäkseen työtä, joka ei tuota mielihyvää tekijälleen. Me 4busineksella suhtaudumme työhömme ja työssä kehittymiseen intohimoisesti, emmekä luovuta suurimpienkaan haasteiden äärellä.

Tarkkuus ja huolellisuus, kuten myös ylpeys oman käden jäljestä näkyy työssämme. Olemme aidosti ylpeitä myös asiakkaidemme onnistumisista ja iloisia siitä, että voimme olla auttamassa heitä menestymään teknologian avulla.

Jokaisella tilalla on sielu ja se vie kohti haluttua tunnetilaa, elämystä ja toimintaa. Keskeinen tehtävämme on ymmärtää syvällisesti haluttu tunnelma ja tarkoitus, jotta voimme tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla; äänen, kuvan ja valon avulla.

4busineksen AV-artesaanit tarjoaa sinulle lopputuloksena tilan, joka palvelee aina tarkoitustaan, inspiroi henkilöstöä ja viestii yrityksen arvoja. Tiloja käyttävien ihmisten onnistuminen ja vaikuttuminen saa meidät töihin ihan joka päivä.

Asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että sinulla on visio parhaimmasta mahdollisesta lopputuloksesta. Mitä rohkeampi ja tavoitteellisempi se on, sitä paremmin vastaamme siihen.

Me 4busineksellä tarjoilemme sinulle kaiken yhden tilan täsmätarpeista aina räätälöityihin avaimet käteen -ratkaisuihin saakka. Pieni tai suuri hanke, se on merkityksetöntä; meille toimiva kokonaisuus on aina ylpeyden asia!

Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. Uusiutuvan energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
Vantaan energia – pääkonttorin AV-tekniikka Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Toteutimme heille useita neuvottelutiloja, ravintola-monitoimitilan, valvomon, tilanvaraus- ja info-TV-järjestelmät. Olimme mukana asiakkaan strategiamuutoksessa, jossa kartoitimme työkalut monitilatoimistoon ja liikkuvaan työhön. Monessa… Lue lisää Vantaan Energia
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Meihin ovat luottaneet muiden muassa