HYVÄT IDEAT PITÄÄ
TOTEUTTAA HYVIN.

Ratkaisumme:

Toimitilat

Monitilatoimistossa tilojen toimivuus ja viihtyisyys luovat tehokkuutta. Haluamme, että toimistoon on kiva tulla, mutta nykyaikana myös etätyön täytyy sujua mutkattomasti. Tällöin yhteyksien ja työkalujen toimivuus korostuu. Päivittäistä käyttöä tukevat ratkaisut ovat tärkeässä roolissa.

Tutustu tarkemmin!
4Business Genelec Farang

Äänentoistoratkaisut

Akustointi ja äänentoistojärjestelmät ovat tärkeä osa jokaisen tilan suunnittelutyötä. Suunnittelemme ja toteutamme toiveiden mukaisen äänimaailman tilaan kuin tilaan – oli sitten kyse avokonttorin ääniympäristöstä tai sopivan tunnelman luomisesta yrityksen sisääntuloaulaan.

Tutustu tarkemmin!

Kokoustilat

Helppokäyttöinen ja toimintavarma esitystekniikka sekä yhteensopiva tilanvarausjärjestelmä säästävät aikaa. Kun kaikki toimii, myös neuvotteluista tulee tehokkaampia ja arvokkaita resursseja käytetään oikeisiin asioihin. Me tarjoamme sinulle tehokkuutta, toimivuutta ja mutkatonta palvelua.

Tutustu tarkemmin!

Tilojen hallinta ja työhyvinvointi

Yksi työympäristöjen lähitulevaisuuden megatrendeistä on työntekijöiden hyvinvointi. Monille itsensä mittaaminen on arkea esimerkiksi uniantureiden, aktiivisuusmittareiden ja urheilukellojen avulla. 4Business panostaa hyvinvointiin myös työympäristöissä.

Tutustu tarkemmin!

Huolto ja ylläpito

Huolenpitopalvelumme mahdollistaa huolettoman asiakaskokemuksen. Tarpeen mukaisesti räätälöitävä huolenpitopalvelumme ja oma ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Huoltopalvelun vasteaika voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Tutustu tarkemmin!

Palvelumalli

Fakta on, että palvelun pitää toimia. Me varmistamme sen useilla laatutekijöillä projektin eri vaiheissa. Meillä 4Busineksella asiakaskokemus on tärkeintä. Asiakaspalvelu alkaa ensimmäisestä kontaktista eikä yhteistyö lopu siihen, kun töpseli laitetaan pistorasiaan asennuksen päätteeksi.

Tutustu tarkemmin!

AV-RATKAISUT KOTIIN

Suunnittelemme ja toteutamme korkeatasoiset AV-ratkaisut myös yksityiskäyttöön. Akustiikkasuunnittelu, tinkimättömät ja hyväksi havaitut komponentit sekä viimeistelty asennus ovat nautinto vuosiksi eteenpäin.

Janne Lankinen

Operatiivinen Johtaja, Suunnittelu
+358 40 060 2775
janne.lankinen@4business.fi

Fakta on, että palvelun pitää toimia.

Ota yhteyttä!

Lari Pakkanen

Myyntipäällikkö
+358 50 374 2860
lari.pakkanen@4business.fi