Takaisin

Smart Office -ratkaisut

Smart Office -ratkaisut

Järkevä ja tehokas toimitilojenhallinta on nykyisin entistäkin tärkeämpää. Smart Office -ratkaisut tekevät tilojen hallinnoinnista helppoa. Fiksut digitaaliset palvelut tukevat myös nykypäivän työntekijä- ja asiakaskokemusta.

Älykkään tilanhallinnan ratkaisut

Smart Office -palvelut ovat nousseet yhdeksi toimitilojen kuumimmista puheenaiheista viime vuosina.

Älykäs tilanhallinta on tärkeä ja helposti toteutettava asia. Oikein suunnitellulla tilanvaraus- ja toimipistejärjestelmällä on helppo tehdä arkipäivän työelämä ja tilojen hallinta helpoksi.

Älykäs tilanvarausjärjestelmä mahdollistaa myös koontinäkymät, jolloin esimerkiksi aulaan voidaan sijoittaa koontinäyttö, joka kertoo aulaan tulijoille vapaat työpisteet tai tilat, jotka on mahdollista ottaa käyttöön.

Niin tarpeen mukainen neuvotteluhuone kuin työpistekin on mahdollista varata kalenterista mobiilisti tai vaikka tila- tai työpistesensorilla, joka sijoitetaan esimerkiksi työpöydän alapuolelle tai neuvotteluhuoneeseen, jolloin tila varautuu automaattisesti käyttäjälle.

Tilanvarausjärjestelmä mahdollistaa myös työpisteiden varausaikojen noudattamisen. Työpisteelle on mahdollista määrittää esimerkiksi maksimivarausaika, sallitut ajankohdat tai määritellä kenellä on varausoikeudet. 

Monipuolinen tilanhallintajärjestelmä sisältää myös raportointiominaisuudet, joista näkee tilojen käyttöasteet, ajankohdat ja muut tarpeelliset tiedot, joiden avulla on helppo tarkastella työpistestrategiaa ja tarvittaessa säätää sitä, jotta toimitila- ja työpistekokonaisuus toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilanvarausjärjestelmään on mahdollista lisätä myös räätälöityä automatiikkaa, kuten esimerkiksi tarjoiluvarausintegraatiot, joiden avulla on helppo välittää tarjoilutilaus lounasravintolaan vaikkapa neuvotteluhuonevarauksen yhteydessä.

Wayfinding- ja paikannuspalvelut

Kuvittele saapuvasi tapaamiseen suureen rakennukseen. Olet sitten tapaamassa lääkäriä, myyjää tai pankin edustajaa, kokemuksesi tapaamisesta alkaa jo ennen pääovea.

Voit valita haluamasi työpisteen, tilan tai kohteen esimerkiksi mobiilisovelluksesta ja se johdattaa sinut karttapohjalla helposti valitsemaasi kohteeseen.

Kuinka löydät parkkipaikan? Mikä on oikea ulko-ovi ja mihin mennä kun astut sisälle? Voit luoda positiivisesti yllättävän kokemuksen vieraallesi jo ennen kun hän saapuu tapaamiseen antamalla vieraasi puhelimen ohjata perille asti. Tarjoamme tarpeesi mukaisen tavan löytää perille.

Suurissa toimitiloissa ja kampusalueilla vapaiden tilojen löytämisen lisäksi haasteeksi voi muodostua perille löytäminen. Kotimainen Steerpath Wayfinding -sisätilojen paikannusjärjestelmä on täsmäratkaisu tähän ongelmaan.

Kun haluat ottaa tilojesi käytön parempaan hallintaan ja tarjota digipalveluita, jotka tekevät arjesta sujuvampaa, 4busineksen tiimillä on teille ratkaisut valmiina!

Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Asianajotoimisto Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group
Farang – makumatka äänen siivillä Makumatka äänen siivillä 4business sai kunnian suunnitella ja toteuttaa maineikkaan ravintola Farangin uusien tilojen äänentoistoratkaisut. Asiakkaan tarpeiden ja peittoaluesimulointien pohjalta toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän, jossa on yhteensä 41 kotimaista… Lue lisää Farang
Padel Club Finland, iDiD ja 4business – yhdessä pelataan! 4business ja iDiD rakensivat Padel Club Finlandin asiakkaille klubimaisen ympäristön ja ensiluokkaisen tiedotuskanavan äänen ja kuvan keinoin. Tervetuloa viihtymään paremman tunnelman padel-klubeille. Padel Club Finland… Lue lisää Padel Club Finland
GoGolf Lounge – enemmän elämyksiä Golffareille GoGolf Group on golf-harrastajien perustama yhteisö, jonka on tarkoitus luoda entistä parempia palveluita lajin harrastajille. Pohjoismaiden nopeimmin kasvavana alan toimijana GoGolf kehittää jatkuvastitoimintojaan ja palvelukokonaisuuttaan. GoGolf… Lue lisää GoGolf Lounge
Villa Idmans – Viiden tähden vierasmaja Viiden tähden vierasmajan, Villa idmansin AV-kokonaisuus toteutettiin vastaamaan sen ainutlaatuista miljöötä. Äänentoisto, valaistus ja verkkoyhteydet uusittiin kesällä 2021. ”Yhteistyö 4busineksen kanssa on ollut viimeisen päälle ammattimaista…. Lue lisää Villa Idmans

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!