4home – Koti ja vapaa-aika

4home – Koti ja vapaa-aika

Koti on paikka, joka on meille jokaiselle tärkeä. Kotona viihdymme yhdessä perheidemme parissa, vietämme vapaa-aikaamme ja rentoudumme. Oikeanlaisilla AV-ratkaisuilla on oleellinen merkitys kotimme viihtyisyyteen ja tunnelmaan.

Millaiseen tilaan tai tarkoitukseen?

4Business tarjoilee laadukkaat audiovisuaaliset palvelun myös kotiin!

Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan elämästämme. Kotona viihdymme yhdessä perheidemme parissa, vietämme vapaa-aikaamme ja rentoudumme. Nykypäivänä kotona tehdään myös töitä koko ajan enemmän. Kodin AV-järjestelmiltä vaaditaan näin ollen jatkuvasti lisää.

4home luo vaativalle etäilijälle ja laatutietoiselle rentoutujalle maailmanluokan viihde- ja etätyötekniikalla varustettuja tiloja, joka ottavat huippulaadun lisäksi myös sisustuksen huomioon. 

Palvelumme kattaa kaikenkokoiset järjestelmät olohuoneen televisiosta ja kaiuttimista aina koko asunnon kattavaan ääni- ja kuvatoiston, huoneakustiikan, sekä valaistuksen ja kotiautomaation huomioivaan kokonaisuuteen saakka. 

Palvelumme määrittyy sinun tarpeesi mukaisesti ja on räätälöitävissä yksittäisestä laitetoimituksesta aina avaimet käteen -periaatteella toteutettuun kokonaisvaltaiseen suunnittelu-, konsultointi- ja toimituskokonaisuuteen asti. 

Myynti, suunnittelu, projektinjohto ja toteutus – Saumaton 4home-kokemus

4home on johdettu yritysmaailmasta tutusta 4business-palvelumallista, jonka puitteissa olemme tehneet sadoille asiakkaille AV-toteutuksia niin superjahteihin kuin pörssiyhtiöiden pääkonttoreille ja kaikkialle siltä väliltä.

Työskentelemme yhteistyössä alan parhaiden ja tunnetuimpien valmistajien ja toimittajien kanssa, ja tarjoamme sinulle maailmanluokan asentajat. 

4home tarjoaa palvelukseesi nimetyn projektipäällikön ja ammattitaitoisen suunnittelutiimimme. Kohteessa tapahtuvasta työstä vastaa osaavan kärkihenkilön vetämä, oma koulutettu ja parhailla työkaluilla varustettu asennustiimimme.

Meillä et jää yksin käyttöönoton jälkeen. Asiakkaidemme tueksi kehitetty 4business+ huolenpitomallimme takaa sinulle ja perheellesi stressittömän käyttökokemuksen.

AV- tekniikka on mahdollista toteuttaa tyylikkäästi, huomaamattomasti ja sisutukseen sopivasti!

Projektijohto vastaa aikataulusta ja ohjaa tuotantoa

4homella saat palvelukseesi projektipäällikön ja suunnittelutiimin lisäksi oman myyntipäällikön, joka varmistaa, että kokemuksesi meillä on mahdollisimman hyvä. Hän kartoittaa ja suunnittelee yhdessä suunnittelutiimimme kanssa sinun kotiisi parhaiten sopivan palvelu- ja ratkaisukokonaisuuden.

Oma asiakkuusvastaavasi tunnistaa tarpeesi

Kohteeseesi nimetty projektipäällikkö vastaa työn laadusta, työn etenemisestä sekä mahdollisten muiden osapuolten, kuten arkkitehdin, sisustussuunnittelijan, sähkösuunnittelijan ja -urakoitsijan, sekä rakennusurakoitsijan konsultoinnista. 

Laadukas suunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen

Ammattimaisen suunnittelupalvelun lisäksi pystymme tuottamaan tarpeen vaatiessa täysimääräisen AV-alan suunnittelu- ja urakkakilpailutusaineiston.

Osaava asennustiimi takaa toimivan ja visuaalisesti tyylikkään kokemuksen

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja asentajillamme on aina suoritettuna toimituskokonaisuuden vaatimusten mukaiset AV-alan sertifioinnit.

Kerro meille toiveesi ja me toteutamme sen!

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Etkö tiedä vielä, mitä etsit?

Täytä kartoituskyselymme, niin autamme sinut älykkäästi alkuun!