Takaisin

Monihuoneratkaisut ja ulkoäänentoisto

Monihuoneratkaisut ja ulkoäänentoisto

Rakenna kotiisi juuri itsesi näköinen äänimaailma ja eläydy musiikkiin missä tilassa oletkin. Nykyaikainen tekniikka sulautetaan sisutukseen yksityiskohtia myöten.

Ratkaisut kodin tiloihin

Musiikkia ja tunnelmaa kaikkiin tiloihin

Musiikkitarjontaa on nykypäivänä saatavilla paljon. Yleisin musiikkiohjelmalähde tai äänentoistolaitteiden ohjain on oma puhelin tai tabletti. Pääsy erilaisiin musiikin suoratoistopalveluihin, kuten Spotify, Tidal, YouTube-music tai Apple Music, on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Lisäksi suoratoistopalveluiden tarjoama äänenlaatu on paremmalla tasolla kuin koskaan.

Omalla älylaitteella on nykyisin helppoa ohjata kotiin räätälöityä viihdejärjestelmää. Suunnittelemme monihuonemusiikkijärjestelmät siten, että halutuissa huoneissa on juuri tilaan ja tarpeeseen soveltuva äänentoistolaitteisto, oli ratkaisu sitten kiinteästi asennettu tai liikuteltava.

Voit helposti valita, mitä musiikkia toistetaan missäkin tilassa, vai halutaanko alueita yhdistää. Näin voit toistaa samaa musiikkia useammassa huoneessa tai jopa kaikissa tiloissa yhtä aikaa. 

4home suunnittelee ja toteuttaa kotiisi parhaiten soveltuvan äänentoistojärjestelmän sisustukseen sulautuen ja ylivoimaisella laadulla – kuten tapanamme on.

Ulkoäänentoisto

Ulkoäänentoistoratkaisuja suunniteltaessa huomioimme sekä oikeanlaisen kaiutinsijoittelun että olosuhteiden asettamat kaiutinvaatimukset. Laitteita valikoitaessa varmistetaan standardisoidun luokitusjärjestelmän mukaiset asennustilamääritykset, jotta varmistutaan kestävyydestä halutussa ympäristössä. Suojauksen taso vaihtelee roiskevesitiiviistä aina suurella paineella suihkutetun veden kestävyyteen saakka.

Lisäksi 4home tarjoaa suolaruiskutustestattuja kaiutinvaihtoehtoja myös meriympäristöihin, kuten veneisiin ja laivoihin. Visuaalisten ja äänenlaadullisten seikkojen lisäksi onkin näin ollen erittäin tärkeä huomioida myös kaiuttimien sijainnin aiheuttamat suojaus- ja kestävyysvaatimukset.

Ulkoäänentoisto on mahdollista liittää osaksi kodin monihuonejärjestelmää, jolloin ohjaat musiikkitoistoa helposti omalla mobiililaitteellasi.

Ulkokaiutinvalikoimastamme löytyy kattavasti rakenteisiin integroitavia vaihtoehtoja ja pinta-asennuskaiuttimia. Lisäksi toteutamme maisema-asennuksia, jolloin kaiuttimia voidaan naamioida istutuksiin ja puustoon. Tarvittaessa suunnittelemme ja tuotamme räätälöityjä asennussovittimia, joiden avulla suorituskykyisiä pintakaiuttimia voidaan uppoasentaa kauniisti.

Toteutamme laadukkaasti myös terassialueiden ulkotelevisioratkaisut ja niiden äänentoiston integroinnin mahdolliseen terassiaudiojärjestelmään.

Mistä tilasta tahansa voidaan rakentaa musiikillinen elämys! Jos unelmasi on elää musiikin tahtiin, me 4busineksella toteutamme sen.

Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Asianajotoimisto Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group
Farang – makumatka äänen siivillä Makumatka äänen siivillä 4business sai kunnian suunnitella ja toteuttaa maineikkaan ravintola Farangin uusien tilojen äänentoistoratkaisut. Asiakkaan tarpeiden ja peittoaluesimulointien pohjalta toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän, jossa on yhteensä 41 kotimaista… Lue lisää Farang
Padel Club Finland, iDiD ja 4business – yhdessä pelataan! 4business ja iDiD rakensivat Padel Club Finlandin asiakkaille klubimaisen ympäristön ja ensiluokkaisen tiedotuskanavan äänen ja kuvan keinoin. Tervetuloa viihtymään paremman tunnelman padel-klubeille. Padel Club Finland… Lue lisää Padel Club Finland
Golf Lounge Espoo – enemmän elämyksiä golffareille Golf Lounge Espoo on 1200m² on golfin viihtymiskeskus Espoon Keran hallissa. Golf Lounge on Euroopan modernein golfin sisäharjoittelukeskus, jonka tarkoituksena on luoda entistä parempia palveluita lajin… Lue lisää Golf Lounge Espoo
Villa Idmans – Viiden tähden vierasmaja Viiden tähden vierasmajan, Villa idmansin AV-kokonaisuus toteutettiin vastaamaan sen ainutlaatuista miljöötä. Äänentoisto, valaistus ja verkkoyhteydet uusittiin kesällä 2021. ”Yhteistyö 4busineksen kanssa on ollut viimeisen päälle ammattimaista…. Lue lisää Villa Idmans

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Etkö tiedä vielä, mitä etsit?

Täytä kartoituskyselymme, niin autamme sinut älykkäästi alkuun!