Takaisin

Monihuoneratkaisut ja ulkoäänentoisto

Monihuoneratkaisut ja ulkoäänentoisto

Rakenna kotiisi juuri itsesi näköinen äänimaailma ja eläydy musiikkiin missä tilassa oletkin. Nykyaikainen tekniikka sulautetaan sisutukseen yksityiskohtia myöten.

Ratkaisut kodin tiloihin

Musiikkia ja tunnelmaa kaikkiin tiloihin

Musiikkitarjontaa on nykypäivänä saatavilla paljon. Yleisin musiikkiohjelmalähde tai äänentoistolaitteiden ohjain on oma puhelin tai tabletti. Pääsy erilaisiin musiikin suoratoistopalveluihin, kuten Spotify, Tidal, YouTube-music tai Apple Music, on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Lisäksi suoratoistopalveluiden tarjoama äänenlaatu on paremmalla tasolla kuin koskaan.

Omalla älylaitteella on nykyisin helppoa ohjata kotiin räätälöityä viihdejärjestelmää. Suunnittelemme monihuonemusiikkijärjestelmät siten, että halutuissa huoneissa on juuri tilaan ja tarpeeseen soveltuva äänentoistolaitteisto, oli ratkaisu sitten kiinteästi asennettu tai liikuteltava.

Voit helposti valita, mitä musiikkia toistetaan missäkin tilassa, vai halutaanko alueita yhdistää. Näin voit toistaa samaa musiikkia useammassa huoneessa tai jopa kaikissa tiloissa yhtä aikaa. 

4home suunnittelee ja toteuttaa kotiisi parhaiten soveltuvan äänentoistojärjestelmän sisustukseen sulautuen ja ylivoimaisella laadulla – kuten tapanamme on.

Ulkoäänentoisto

Ulkoäänentoistoratkaisuja suunniteltaessa huomioimme sekä oikeanlaisen kaiutinsijoittelun että olosuhteiden asettamat kaiutinvaatimukset. Laitteita valikoitaessa varmistetaan standardisoidun luokitusjärjestelmän mukaiset asennustilamääritykset, jotta varmistutaan kestävyydestä halutussa ympäristössä. Suojauksen taso vaihtelee roiskevesitiiviistä aina suurella paineella suihkutetun veden kestävyyteen saakka.

Lisäksi 4home tarjoaa suolaruiskutustestattuja kaiutinvaihtoehtoja myös meriympäristöihin, kuten veneisiin ja laivoihin. Visuaalisten ja äänenlaadullisten seikkojen lisäksi onkin näin ollen erittäin tärkeä huomioida myös kaiuttimien sijainnin aiheuttamat suojaus- ja kestävyysvaatimukset.

Ulkoäänentoisto on mahdollista liittää osaksi kodin monihuonejärjestelmää, jolloin ohjaat musiikkitoistoa helposti omalla mobiililaitteellasi.

Ulkokaiutinvalikoimastamme löytyy kattavasti rakenteisiin integroitavia vaihtoehtoja ja pinta-asennuskaiuttimia. Lisäksi toteutamme maisema-asennuksia, jolloin kaiuttimia voidaan naamioida istutuksiin ja puustoon. Tarvittaessa suunnittelemme ja tuotamme räätälöityjä asennussovittimia, joiden avulla suorituskykyisiä pintakaiuttimia voidaan uppoasentaa kauniisti.

Toteutamme laadukkaasti myös terassialueiden ulkotelevisioratkaisut ja niiden äänentoiston integroinnin mahdolliseen terassiaudiojärjestelmään.

Mistä tilasta tahansa voidaan rakentaa musiikillinen elämys! Jos unelmasi on elää musiikin tahtiin, me 4busineksella toteutamme sen.

Flik tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityjä online-viestintäratkaisuja ja täyden palvelun tapahtumatuotantoa 20 vuoden kokemuksella. Asiakas voi valita toteutuspaikaksi jonkin neljästä Flikin studiosta tai tilata tuotantotiimin vaikkapa omiin tiloihinsa. Yhtiö tuottaa tapahtumiin ja…
Projektin kokoluokka:
2 Neukkaria
Keittiö
Yleisettilat
Lue lisää Flik
Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. Uusiutuvan energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
Vantaan energia – pääkonttorin AV-tekniikka Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Toteutimme heille useita neuvottelutiloja, ravintola-monitoimitilan, valvomon, tilanvaraus- ja info-TV-järjestelmät. Olimme mukana asiakkaan strategiamuutoksessa, jossa kartoitimme työkalut monitilatoimistoon ja liikkuvaan työhön. Monessa… Lue lisää Vantaan Energia
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Meihin ovat luottaneet muiden muassa