Takaisin

Olohuone, musiikki ja elokuvat

Olohuone, musiikki ja elokuvat

4home luo laatutietoiselle rentoutujalle maailmanluokan viihdetekniikalla varustetun elämyksen, joka ottaa huippulaadun lisäksi myös sisustuksen huomioon. 

Olohuone on talon viihdekeidas

Olohuoneen televisiovalinnassa kolme kriittisen tärkeää asiaa: 

  1. katselupaikka
  2. optimaalisen katseluetäisyys 
  3. visuaaliseen kokonaisuuteen liittyvät tekijät. 

Taso- ja seinäsijoitusten lisäksi televisio on mahdollista integroida osaksi kaluste- tai väliseinäkokonaisuutta, jolloin lopputulos on visuaalisesti erittäin siisti ja huomaamaton. Lisäksi huomioimme aina materiaalintarjonnan laajuuden ja halutun käyttötavan.

Nykyisin valintana on usein moderni ja loistavalla kuvanlaadulla varustettu Qled- tai Oled-televisio, joka mahdollistaa kattavan määrän erilaisia suoratoistopalveluja. Tarvittaessa järjestelmään lisätään erillinen mediasoitin lisäominaisuuksien mahdollistamiseksi.

Toteutamme olohuoneen äänentoistojärjestelmän siten, että se toistaa musiikin lisäksi myös television ääntä. Laadukas äänentoistojärjestelmä käynnistyy automaattisesti, kun televisio kytketään päälle. Helpoimmillaan äänenvoimakkuuden ohjaus tapahtuu television omalla kaukosäätimellä.

Musiikkitoisto onnistuu helposti omaa puhelintasi käyttäen, esimerkiksi suoraan Spotify-appia käyttäen tai muilla halutuilla tavoilla. Viihdejärjestelmä tarjoaa loppumattoman musiikkikirjaston erilaisten suoratoistopalveluiden, kuten Spotify, Tidal, Youtube, Deezer tai vaikkapa nettiradion ansiosta. 

Haluatko korostaa vai piilottaa

Kaiuttimet on mahdollista sijoittaa tasolle, jalustalle tai seinälle. Tarjoamme lisäksi laajan valikoiman sekä kattoon, seinään tai kalusterakenteisiin upotettavia kaiutinratkaisuja, joilla on mahdollista saavuttaa erittäin tasokas äänenlaatu, mutta huomaamaton ja visuaalisesti miellyttävä lopputulos.

Toteutamme kokonaisuuden siten, että yksikään kaapeli ei ole näkyvissä ja kokonaisuus on helposti hallittavissa omasta puhelimesta.

Toteutamme olohuoneen äänentoistojärjestelmän siten, että se toistaa musiikin lisäksi myös television ääntä. Laadukas äänentoistojärjestelmä käynnistyy automaattisesti, kun televisio kytketään päälle. Helpoimmillaan äänenvoimakkuuden ohjaus tapahtuu television omalla kaukosäätimellä.

Musiikkitoisto onnistuu helposti omaa puhelintasi käyttäen, esimerkiksi suoraan Spotify-appia käyttäen tai muilla halutuilla tavoilla. Viihdejärjestelmä tarjoaa loppumattoman musiikkikirjaston erilaisten suoratoistopalveluiden, kuten Spotify, Tidal, Youtube, Deezer tai vaikkapa nettiradion ansiosta. 

Lisäksi työskentelemme tarvittaessa yhdessä sisustussuunnittelijan ja kalustepuuseppien kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 4home tarjoaa kattavan valikoiman akustisesti läpäiseviä verhoilukankaita ja materiaaleja, joiden avulla kaiuttimien naamioiminen rakenteisiin onnistuu mukavasti.

Musiikki ja elokuvat

Kodin, loma-asunnon tai vaikkapa veneen viihdejärjestelmää suunnitellessa on tärkeää huomioida:

  1. pääasiallinen käyttötarkoitus
  2. optimaalinen sijoittelu
  3. visuaaliset tekijät
  4. akustinen ympäristö
  5. helppokäyttöisyys

Nykypäivänä musiikki- ja elokuvatarjontaa on saatavilla rajaton määrä. Kodin viihdejärjestelmää suunniteltaessa on tärkeää miettiä, miten kaikki tämä tarjonta saadaan esitettyä parhaalla tavalla, oli tila mikä hyvänsä.

Me suunnittelemme kokonaisuuden, joka tuo maksimaalisen laadun kotiisi, tekee käyttäjäkokemuksesta täysin saumattoman ja sopii sisustukseesi.

Aina projektin päätteeksi loppusäädämme järjestelmät kohteessa tapahtuviin akustisiin mittauksiin pohjautuen. Osaavat äänentoistoammattilaisemme tekevät mittaukset ja säätötyöt ammattikäyttöön tarkoitettuja mittalaitteita ja ohjelmistoja käyttäen.

Meille on tärkeää, että saat uusista kaiuttimistasi parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti ja siksi laadukkaasti suoritettu loppusäätötyö on aivan yhtä tärkeää kuin ammattimainen suunnittelu ja onnistuneet laitevalinnat.

Kuvaile meille viihdekokemus, jonka haluat kokea kotonasi. Me 4busineksessä teemme siitä totta.

Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Asianajotoimisto Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa ennen… Lue lisää VR Group
Farang – makumatka äänen siivillä Makumatka äänen siivillä 4business sai kunnian suunnitella ja toteuttaa maineikkaan ravintola Farangin uusien tilojen äänentoistoratkaisut. Asiakkaan tarpeiden ja peittoaluesimulointien pohjalta toteutimme kattavan äänentoistojärjestelmän, jossa on yhteensä 41 kotimaista… Lue lisää Farang
Padel Club Finland, iDiD ja 4business – yhdessä pelataan! 4business ja iDiD rakensivat Padel Club Finlandin asiakkaille klubimaisen ympäristön ja ensiluokkaisen tiedotuskanavan äänen ja kuvan keinoin. Tervetuloa viihtymään paremman tunnelman padel-klubeille. Padel Club Finland… Lue lisää Padel Club Finland
Golf Lounge Espoo – enemmän elämyksiä golffareille Golf Lounge Espoo on 1200m² on golfin viihtymiskeskus Espoon Keran hallissa. Golf Lounge on Euroopan modernein golfin sisäharjoittelukeskus, jonka tarkoituksena on luoda entistä parempia palveluita lajin… Lue lisää Golf Lounge Espoo
Villa Idmans – Viiden tähden vierasmaja Viiden tähden vierasmajan, Villa idmansin AV-kokonaisuus toteutettiin vastaamaan sen ainutlaatuista miljöötä. Äänentoisto, valaistus ja verkkoyhteydet uusittiin kesällä 2021. ”Yhteistyö 4busineksen kanssa on ollut viimeisen päälle ammattimaista…. Lue lisää Villa Idmans

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Etkö tiedä vielä, mitä etsit?

Täytä kartoituskyselymme, niin autamme sinut älykkäästi alkuun!