Takaisin

Kotiteatterit ja kuunteluhuoneet

Kotiteatterit ja kuunteluhuoneet

Tuo elokuvan taika tai konsertin syke kotiisi! 4home tuottaa sinulle kokemuksia ja elämyksiä, helppokäyttöisyyttä ja toimintavarmuutta unohtamatta!

Ratkaisut kotiteattereihin

Kotiteatteri on arjen luksusta parhaimmillaan

Jokaisen laadukkaan kotiteatterin must-have -listalle kuuluu aina huippulaatuinen, tilaan teknisesti sopiva videoprojektori. Videoprojektorin kaveriksi tarvitaan luonnollisesti valkokangas. Valkokankaan osalta tärkeää on huomioida, että se tuo tilaan akustista lisäarvoa, eikä vie sitä pois.

Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon, että tilan valosuunnittelu sopii valkokangaskäyttöön. Suunnittelemme ja toteutamme kuvatoistokokonaisuuden niin, että elokuvateatteri kalpenee kotiteatterisi varjossa.

Olipa kysymyksessä sitten kuunteluhuoneen laadukas stereoäänijärjestelmä tai huippuluokan kotiteatterin immersiivinen monikanavaäänijärjestelmä, 4homen asiantuntijat auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Käytämme suunnittelun perustana alan parhaimpien valmistajien tuotteita ja toimimme läheisessä yhteistyössä toimittajiemme kanssa. 

Dolby Atmos, DTS-X ja Auro3D teatteri- ja kotiformaatit ovat meille taskujammekin tutumpia ja sovellamme niistä sopivimman kokonaisuuden toiveidesi mukaan.

Sovitamme kaiutinsijoittelun tilaan ja tarvittaessa naamioimme tarvittavat kaiuttimet rakenteisiin. Asennuksen jälkeen loppusäädämme jokaisen kaiuttimen yksittäin akustiseen ympäristöönsä ammattikäyttöön suunniteltuja mittalaitteitta ja sovelluksia hyödyntäen.

Autamme myös kotiteatterisi valaistuksessa ja ohjausautomaatiossa. Tilanneohjaus mahdollistaa kotiteatterisi käyttämisen ilman useita kaukosäätimiä

Valitset vain kaukosäätimestä, puhelimesta tai kosketusnäytöstä vaikkapa ”Katso elokuvaa”, jolloin valot himmenevät, verhot laskeutuvat, tarvittavat laitteet käynnistyvät ja sopivimmat asetukset asetetaan automaattisesti. Halutessasi integroimme järjestelmään jopa puheohjauksen, jolloin tilan käyttäminen on erittäin helppoa.

4home toteuttaa kotiteatterit rautaisella asiantuntijuudella. Kartoitamme tarpeesi tarkoin ja valikoimme tarkoitukseen, laatuvaatimukseen ja budjettiin parhaiten sopivat komponentit.

Flik tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityjä online-viestintäratkaisuja ja täyden palvelun tapahtumatuotantoa 20 vuoden kokemuksella. Asiakas voi valita toteutuspaikaksi jonkin neljästä Flikin studiosta tai tilata tuotantotiimin vaikkapa omiin tiloihinsa. Yhtiö tuottaa tapahtumiin ja…
Projektin kokoluokka:
2 Neukkaria
Keittiö
Yleisettilat
Lue lisää Flik
Castrén & Snellman toimitilojen AV-tekniikka Asianajotoimisto Castren & Snellman uudisti toimitilansa Helsingin keskustassa Eteläesplanadilla. 4business suunnitteli ja toteutti tilojen AV- ja videoneuvottelujärjestelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimitilahankkeen tavoitteena oli nostaa 130-vuotias ikoninen, vaativia liikejuridiikan… Lue lisää Castrén & Snellman
Ilmatar Windpower – Uusi upea pääkonttori! 4business toteutti Ilmatar Windpowerin uuden pääkonttorin esitystekniikan. Uusiutuvan energian asiantuntija, puhtaan tuulivoiman kokonaisvaltainen toimittaja Ilmatar Windpower muutti syyskuussa 2020 uusiin toimitiloihin Helsingin keskustassa. 4businessilla oli ilo ja kunnia… Lue lisää Ilmatar Windpower
Vantaan energia – pääkonttorin AV-tekniikka Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Toteutimme heille useita neuvottelutiloja, ravintola-monitoimitilan, valvomon, tilanvaraus- ja info-TV-järjestelmät. Olimme mukana asiakkaan strategiamuutoksessa, jossa kartoitimme työkalut monitilatoimistoon ja liikkuvaan työhön. Monessa… Lue lisää Vantaan Energia
VR Group – pääkonttorin AV-tekniikka VR Group muutti 800 työntekijäänsä Helsingin Rautatieaseman kupeesta Pasilan Isoon Pajaan. Samalla 4business toteutti yhden mittavimmista toimitilamuuttohankkeistaan. 4busineksen rooli hankkeessa oli monipuolinen: Toimimme neuvonantajana asiakkaan tarpeiden kartoittamisessa… Lue lisää VR Group

Löydä yhteyshenkilö

Asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua!

Lähetä viesti

Lähetä meille viesti ja autamme sinua pian!

Soita nyt

Soita ja sovitaan tapaaminen!

Meihin ovat luottaneet muiden muassa